Cevap: Ezel

43987077.jpg

Son bölüm güzeldi.

2 Haftadir kötü gidiyordu ama dün cok iyiydi.

niye ki? olmasın be:)

1973'de Selma Ramiz'e bisey diyordu saklandiklari yerde. "Benim elimde böyle bir firsat olsa giderim burdan." Sonrada iste Kenan'in abisi Kenan ve Selma'yi evlendirmek istiyor ama bu mektubu Ramiz aliyor ve onlara vermiyor. Selma hanimda yaklasik 37 sene sonra bunu ögreniyor. Bu cok büyük bir ihanettir bence. Eger Ramiz o mektubu Kenan'a verseydi bunlarin hic biri olmazdi. Selma Kenan ile evlenirdi ve cok güzel, zengin ve mutlu bir hayat yasarlardi. Bence sirf bu olay yüzünden Selma hanimda hain olacaktir. :)

1973'de Selma Ramiz'e bisey diyordu saklandiklari yerde. "Benim elimde böyle bir firsat olsa giderim burdan." Sonrada iste Kenan'in abisi Kenan ve Selma'yi evlendirmek istiyor ama bu mektubu Ramiz aliyor ve onlara vermiyor. Selma hanimda yaklasik 37 sene sonra bunu ögreniyor. Bu cok büyük bir ihanettir bence. Eger Ramiz o mektubu Kenan'a verseydi bunlarin hic biri olmazdi. Selma Kenan ile evlenirdi ve cok güzel, zengin ve mutlu bir hayat yasarlardi. Bence sirf bu olay yüzünden Selma hanimda hain olacaktir. :)

bence selmaya rol biçilmez o kapışmada ama bende selmanın tepkisini merak ediyorum.ramiz de bilerek,selma ne yapıcak diye bırakmış onları ortalıkta, bu yaştan sonra hiç yoktan dert aldı başına.

o değilde,selmanın gençliğide çok fena be.her hareketinde ayrı bi cilve var,fena:D

bence selmaya rol biçilmez o kapışmada ama bende selmanın tepkisini merak ediyorum.ramiz de bilerek,selma ne yapıcak diye bırakmış onları ortalıkta, bu yaştan sonra hiç yoktan dert aldı başına.

o değilde,selmanın gençliğide çok fena be.her hareketinde ayrı bi cilve var,fena:D

Bence gelecek bölümde Kenan'in yanina gidecek. :D

Bu ezel'deki eski yılları ayrı bir dizi yapsalar, o da iyi izleyici yakalar. :D

Ramiz'in gençliğini oynayan genç bir, 'Öyle bir geçer zaman ki' dizisindeki Mete iki.

İkisinin de önü açık..

Dizinin eski tadı kalmadı ama 1971 sahnelerine doyum olmuyor. İnanılmaz yahu. Ramiz ve Kenan'ı oynayan elamanlar çok üst düzey bir iş ortaya koyuyorlar. Haluk Bilginer, Tunel Kurtiz gibi adamların yanında dahi parlıyorlar. Cidden çok iyi. Yukarda da bahsedilmiş keşke bir filmini falan yapsalar ya da dizi komple onların hikayesine dönse...

Ne yaptın çocuk? Ben vuracaktım.

laaannn. süper bölümdü.cengiz şov.tek bir hamleyle tüm ipleri eline aldı.

yazık ulan tefoya...

Son anları izleyemedim lan reklamdan sonra ki son sahneleri. Cengiz kimle konuşuyodu la? noldu len olm len? Çok heyecanlıyım.

Çok iyi bölümdü.

Ezel inanmadı bence,kapıyı kapat demesinden anlaşılıyordu.

Geri
Üst Alt