Cevap: Ezel

Tefo'yu Ali öldürmüs.

Tefo sakat falan mı kaldı da böyle bir şey yaptı acaba. Ezelle Kenan hiç yoktu bu bölüm. O değilde şu Temmuz'u biri gebertsin artık. :o

Kaya'nın öldüğü hafta, uzun zaman aradan sonra güzel bir bölüm yapmışlardı, 2 haftadır yine vasat gidiyor dizi.

abi ali veya ezel ölse bu kadar üzülmezdim yaa!! kudurdum evde! haketmeyen ölüyo ama temmuz feci gebericek merakla bekliyorum!

Stratejik bir bölümdü, satranç gibi dizi :) İyiydi ama.

ali onu patron yaparak öldürdü tefoyu yani kendi elinle sıkmadı.

bu arada bir forumda tefonun ölmediği idda ediliyor.ezelin karşısındaki kadın kuru temizlikçideki kadınmış ben dikkat etmedim. son dakika :)

edit : ben şahsen ezelin karşısındaki kişinin kenan birkanın kızı oldugunu düşünüyorum.

bu arada bir forumda tefonun ölmediği idda ediliyor.ezelin karşısındaki kadın kuru temizlikçideki kadınmış ben dikkat etmedim. son dakika :)

edit : ben şahsen ezelin karşısındaki kişinin kenan birkanın kızı oldugunu düşünüyorum.

Kuru temizlikçide ki kıza benzemiyordu.Bence de Kenan'ın kızı.

Ali:Ne zaman geleceksin?

Ezel:Her an karşınıza çıkabilirim.

Bence Ezel Tefo'yu kurtarmıştır.

Ne kuru temizlikçi deki kıza ne de Kenan'ın kızına benziyordu ama görcez ilerleyen bölümlerde

Kenan'ın kızı o sarışın değilde Ezel'in karşısındaki olabilir. Bu bölümde amaçları işe gizem katmaktı ama gizem katacağız diye saçmaladılar. Neyse haftayaki bölüm bomba gibi olur umarım.

Kenan kızıyla daha önceki bölümlerde görüştü alakası yok o kızla.

O kız diyen olmadı zaten. O kız Kenan'ın kızı olmayabilir diyoruz. ;)

Geri
Üst Alt