Cevap: Ezel

Bu ne bicim bölüm lan. Bi gecen haftaki bölüme bak, bi bu haftaki.

En igrendigim ask, romantizm konulari, iskence ceke ceke izledim.

E bırakın da klasikleşsin Yeşil Çam sempatizanlığı, 2011'de de layıkını bulsun. Mutlu sona inanır mısınız? Haftaya, ya ölürler ya kalırlar. Ya biri ölür diğeri kalır ya da Cengiz'e kalır ihale. Malum, sever o kağıtları.

Bence Ezel ve Eysan tam birbirine sarilmak isterken araba carpacak onlari ve ölecekler. Alin size dizi finali. :D

[video=youtube;S-n3njrvMh4]https://www.youtube.com/watch?v=S-n3njrvMh4&feature=channel_video_title[/video]

Tee 20 Haziran'da final yani haftaya yok. Ama şunu anladım, sinema filmi tadında bir final olacak. Aşk meşk dedik ama yine farklı pusular, komplolar var :)

Bu hafta yok, ondan sonraki hafta olacak final. Herkesin öleceği bir son bekliyorum ben.

247915_2101637901882_1273487383_32541043_7124224_n.jpg

Kenan'ın öldüğü bölüm öyle bir bölümdü ki insanların final için beklentisini çok büyüttüler bence.

Mutlu sonla bitsin yahu, fragmanlardan pek öyle gözükmüyor ama umarım yanıltıyorlardır.

[video=youtube;BjXQMNc3930]https://www.youtube.com/watch?v=BjXQMNc3930&feature=channel_video_title[/video]

Ezel ve Eyşan birlikte olmaya karar verirse, dünya buna ne der? Ezel bu sorunun cevabını aramaya başlar. Herkese gider. Oysa asıl sorması gereken soru şudur: Ezel ve Eyşan birlikte olmaya karar verirse, Cengiz bununla nasıl yaşar?

Ezel yıllardır hasretini çektiği hayatı kurmaya çalışırken, Cengiz de bir kez daha Ezel'den o hayatı almaya çalışmaktadır. İkisi de kararlıdır. İkisi de pes etmeyecektir. Ancak sadece biri yasak olanı yapmaya cesaret edecektir. Sonun başlangıcı tek soruda gizli...

Aşk mı daha güçlüdür? Nefret mi?

bugün ezelin yeni bölümü var.bilmeyenler olabilir:)

kenan birkanı öldürdükleri süreç süper senaryoydu. tebrik ederim bunu düsünenleri.

Eyşan ölüyor da ezel ondan mı üzülüyor yoksa ezel orda tutuklanıyor mu anlamadım.

Bu kez de Cengiz'e oyun oynuyor olmasınlar. :evilsmile:

Ezel başladığı gibi bitecek diyorlardı,dizinin başında olduğu gibi eyşan ezeli tutuklatıyor yine heralde.

Geri
Üst Alt