Cevap: Ezel

ucu açık sonuyla içimde bir boşluk yaratan ve anlamlandırmaya çalıştığım 2 senedir kaliteli senaryosu ve oyunculuklarıyla bitişine üzüldüğüm türk televizyon tarihinde izlenebilecek birkaç diziden biriydi özleyeceğim seni dayı

Sonunu anlamadim, yorumlari okudum. Ömer olabilir tamam ki muhtemelen o zaten malum cocuk Can Ucar, babam'i gormeye geldim dedi ama arkadas, Ömer olmemismiydi yahu? Adam zehir hapi icti iste. Gerci belki o hap icinde ki aciyi yok etmek icindi, ne bilim uyandiginda yep yeni bir hayata baslamis olabilir acisiz falan. Uydurdugumuz seylere bakin yahu, kafayi yedirecekler bize.

Bir an once dizi'nin yetkili isimlerinden biri aciklama yapsin :D. Bu arada Cengiz'in "Ömeeeerrrrrr" haykirisina icim gitti, ulan Cengiz bi akillanmadin gitti be. Pis uzuldum Cengiz'e orda, hersey'e ragmen Ömer bile uzuldu Cengiz'e ve hala onu arkadas'i olarak gordu resmen.

ali-ömer sahnesinde gözlerim doldu la.muhteşem bir dizi yaptılar bütün ekibi kutlamak lazım

Dayı: "Benim anlattığım hikaye ise çoktan bitti, sonrasında yaşananlar hiç olmadı."

Aşk'ın intikamı yendiğini düşünenler Eyşan'ın ölmediğini tren sahnesinin metafor olduğunu düşünüp, Ezel'in "Biz biraz tatil yapacağız, sonra Can da yanımıza gelecek" sözünü dikkate alarak Fener'de Ömer-Eyşan ve Can'ın olduğunu düşünsünler.

İntikam'ın aşkı yendiğini düşünenler Fenerdeki adamın boyuna posuna bakıp o adam Cengiz desinler diye senaristler finali ucu açık bırakmış. İsteyen istediğini alsın gibilerinden, aslında bir final yok bence..

Soyle ki, Ezel olmedi. Sadece yeni bir hayata basladi.

Evet ekşi ve buradaki yorumları okuyunca bu oldukça mantıklı geliyor. Dayı yeni bir hayata başlayacağın zaman kullan demişti, Ezel de kullandı ve eski hayatını geride bırakıp Ömer olarak devam etti. Oğlunu da Ali'nin yanına vererek kendini bilecek yaşa gelinceye kadar onun yetiştirilmesini istedi, sonra babasının kim olduğunu öğrenince kavuştular Ömer ile.

Biri de hafızayı siliyor yazmış yuttuğu şey... Şimdi de buna gitti kafam ki mantıklı geliyor, Ezel tüm geçmişini unuttu ve dayının anahtarı verdiği yerde yaşamaya başladı. Oğlu gelince de kafasını kaşıdı hatırlayamadığı için.

Biri de hafızayı siliyor yazmış yuttuğu şey... Şimdi de buna gitti kafam ki mantıklı geliyor, Ezel tüm geçmişini unuttu ve dayının anahtarı verdiği yerde yaşamaya başladı. Oğlu gelince de kafasını kaşıdı hatırlayamadığı için.
Adamlar herkesin kendi sonu olacak dedi,harbiden başardılar. :D Yüzlerce senaryo çıkar bu sondan.

Sonunu açıklıyorum beyler...

Trende Ezel yüzüğü içip öldü. Tam o sırada Eyşan gözlerini açtı. Aslında Eyşanın öleceği filan hep hikayeydi. Doktora vermişlerdi ayarı o da 3 kuruş için Ezele söyledi yalanı. Neyse sonra dizide altına yatmadığı tek adam Ali olan Eyşan aslından Ali abiyi kafaya almıştı. Eyşan ile Ali abi son oyunu oynadılar Ezele. Ezelin oğluna bıraktıkları mal mülk filan ne varsa bunlar yediler. Tabii Ezel çocuğuna bıraktığı için malı mülkü haliyle çocuğu yanlarına alması gerekiyordu. Ali abi hem Eyşana verdi ayarı hem Eyşan erkeksiz kalmadı hem de çocuk babasız filan. Ali ile Eyşan da Ezelle ilgili sürekli hikayeler filan anlatarak çocuğua aslında biz iyi insanlarız imajı filan verdiler. Çocuk ta öz babasını anmak için o gün fenere gitti. Kapıdaki kişi Ali abi kulede de Eyşan bekliyor...

[video=youtube;VwDwE9F0Vbs]https://www.youtube.com/watch?v=VwDwE9F0Vbs[/video]

türk dizi tarihinin en iyisiydi. gönül isterdiki son sahnede kenan birkanıda görelim :)

Gelmis geçmis en iyi Türk dizisi.

Açik ara :016::016::016::016:

(her ne kadar bir bk anlamadiysam sonunda)

Dayı dedi ya hikayenin bundna sonrası hiç olmadı diye, herşey göründüğü gibi oldu tren sahnesinden sonra olay bitti gerisi fantezi, yalan...

Bir ara çok bozsa da bizim tv tarihinin en iyisiydi ezel. Candı canandı, emeği geçen herkesin eline sağlık.

KAPIYI ACAN ADAM EZEL!

Can diyorki:"Benim adim can UCAR"

Ucar'da Ömer'in soyadi! Ve dayi diyor ya:"Cünkü gercek hayat'da, ölüler bizlerle konusmaz!"

Ve bu bölümün adi Son Oyun. Dayi Ezele son bir oyun oynadi, yüzügün icinde zehir falan yokdu!

Mantikli.

Birde su dizi Arka sokaklar kadar reyting yapamiyor :o:o:o:o

Allahim ne geri zekalilar var

KAPIYI ACAN ADAM EZEL!

Can diyorki:"Benim adim can UCAR"

Ucar'da Ömer'in soyadi! Ve dayi diyor ya:"Cünkü gercek hayat'da, ölüler bizlerle konusmaz!"

Ve bu bölümün adi Son Oyun. Dayi Ezele son bir oyun oynadi, yüzügün icinde zehir falan yokdu!

Bana da en mantıklısı bu geldi, bu arada gelmiş geçmiş en iyi Türk dizilerindendi Ezel, en iyisi olamaz.

Geri
Üst Alt