- 28 Nisan 2009
- 20.585
- 0
- 1.396
Cevap: Ezel
Daha Game of thrones izliyeceğim lan! Çabuk bitirin diziyi.
Daha Game of thrones izliyeceğim lan! Çabuk bitirin diziyi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türk dizilerini izlememek için sebep değil bu. İzlemek isteyen diziden yarım saat sonra en basitinden Youtube'dan izler.
720p olan sitelerde var,ordan indirir izlersin.Zaten yabancı dizileride 1 gün sonra izliyorsun.O zaman televizyon almanin, uydu alicisi sahibi olmanin. En iyi Led tv sahibi olmanin ne anlami var? Youtube'dan izlemenin ne anlami var?
Gelmiş geçmiş en iyi Türk yapımı dizidir bu kadar net. Bu kadar etkilendiğim başka bir Türk dizisi hatırlamıyorum.
720p olan sitelerde var,ordan indirir izlersin.Zaten yabancı dizileride 1 gün sonra izliyorsun.
Ne demek istedigimi anlamiyorsunuz. Millet en kaliteli yayini izlemek icin para oduyor, bir yerlere abone oluyor. Bilgisayardan, Internetten izlemek televizyondan seyretmek kadar rahat ve kolay ise sorun yok. Ama benim bildigim youtube'da goruntu kalitesi 1080p olsa bile senin ekran cozunurlugun, monitorun o kadar net degil. Birde diziyi zamaninda izlemek istiyorsam, 30 dakika sonra izlemek istemiyorsam ne olacak? Dunyanin baska hic bir yerinde yok boyle sacma sapan reklam verilme olayi.
Ekşide ömer yeni bir hayata başlamak için ezeli öldürdü yazmışlar.MantıklıKapıyı açan adam Ezel'in hareketini yaptı beyler bu arada. Kapıyı açan Ezel yani ama nasıl bir mantığa oturtmak lazım bilemiyorum.