Cevap: Ezel

b6711ezel.jpg

:sad007: :sad007: :sad007:

720p olan sitelerde var,ordan indirir izlersin.Zaten yabancı dizileride 1 gün sonra izliyorsun.

Ne demek istedigimi anlamiyorsunuz. Millet en kaliteli yayini izlemek icin para oduyor, bir yerlere abone oluyor. Bilgisayardan, Internetten izlemek televizyondan seyretmek kadar rahat ve kolay ise sorun yok. Ama benim bildigim youtube'da goruntu kalitesi 1080p olsa bile senin ekran cozunurlugun, monitorun o kadar net degil. Birde diziyi zamaninda izlemek istiyorsam, 30 dakika sonra izlemek istemiyorsam ne olacak? Dunyanin baska hic bir yerinde yok boyle sacma sapan reklam verilme olayi.

Ezel ölmedi mi ??? :SS: :SS: :SS: :SS: :SS: :SS: :SS: :SS: :SS:

Cengizmiydi ezelmiydi lan o? Tekrarına bakarsak boydan anlaşılır belki :D

Ne demek istedigimi anlamiyorsunuz. Millet en kaliteli yayini izlemek icin para oduyor, bir yerlere abone oluyor. Bilgisayardan, Internetten izlemek televizyondan seyretmek kadar rahat ve kolay ise sorun yok. Ama benim bildigim youtube'da goruntu kalitesi 1080p olsa bile senin ekran cozunurlugun, monitorun o kadar net degil. Birde diziyi zamaninda izlemek istiyorsam, 30 dakika sonra izlemek istemiyorsam ne olacak? Dunyanin baska hic bir yerinde yok boyle sacma sapan reklam verilme olayi.

Lost'un finali de aynı bunun gibiydi, 15dk'da bir 2dk'lık reklamlar girdi ABC'de yayınlanırken.

Kapıyı açan adam Ezel'in hareketini yaptı beyler bu arada. Kapıyı açan Ezel yani ama nasıl bir mantığa oturtmak lazım bilemiyorum.

Geri
Üst Alt