Cevap: Ezel

Ali, Dayının çocuğumu acaba? :)

Ben,Cengiz'in babası olduğunu düşünüyorum.Belki size ters gelebilir ama eğer çocuğu olsa,1-2 bölüm önce öldürmeye kalkmazdı diye düşünüyorum.Dikkat ederseniz;Cengiz hertürlü oyunda ama hiç bi' zarar almadan kurtuluyo.. Kafasıda Ramiz gibi fena çalışıyo... Gerçi onunki gibi hayırlı işlere çalışmıyo ama olsun.

Ali Temel diye bir mezar dikkatimi çekmedi değil.

dizi nerden çalıntı,ilkkez duydum

monte kristo kontu adlı 200-300 yıllık romanı okursan görürsün hatta 2003 de filmini bile çekmişlerdi

Ne kadar geniş konuşuyor değil mi :) İyi uyarlamış adamlar :boohoo:

Hem bu kadar çamur atıyorsun, hemde bayağı biliyorsun şaşılacak durum :asd:

ramiz dayi nin hikayesini ogrensek cok guzel olacak neden ezele bu kadar yardim ediyor derdi ne bakalim neler olacak

2-3 Bölümde Ezel in gerçek kimliği ortaya çıkar gibi

Ne kadar geniş konuşuyor değil mi :) İyi uyarlamış adamlar :boohoo:

Hem bu kadar çamur atıyorsun, hemde bayağı biliyorsun şaşılacak durum :asd:

dizinin senaristide kabul etti geçenlerde. çalıntı demeyelimde alıntı diyelim dedi.söyleyecek başka bir şey yok

Yeni fragmanda isler cözülüyor gibi insallah bitmez dizi. Senaryonun nasil devam edicegini merak ediyorum bakalim nasil olucak.

dizinin senaristide kabul etti geçenlerde. çalıntı demeyelimde alıntı diyelim dedi.söyleyecek başka bir şey yok

Dünya üzerinde alıntı olmayan çok az eser vardır. Örnekleriyle açıklamıştım daha önce de. Alıntı veya çalıntıya takılmamak lazım.

ezel bittikden sonra sinema filmi gelecekmis gecen gun gazete de okudum tipki kurtlar vadisi deli yurek de oldugu gibi

Helal olsun türk dizi tarihinde izlediğim en iyi bölüm diyebilirim :) Böyle senaristler lazım tvlere.

Dayı :asd: !

Başka birşey demiyorum ya böyle bir dizi yok, gerçekten inanılmaz :) !

Geri
Üst Alt