Neden sürekli Ömer’le kıyaslama yapılıyor ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Umarım iyi bir performans alırız

Hayırlı olsun

@Keramettin TANRIVERDİ Alioski’yi izlemis biri olarak ne diyorsun bu yorumlara?
Buna kalsa Zinchenko da Nsakala'dan kötü olur zira o da bek değil.

Oynamak istediğin oyuna bağlı, hocanın Cancelo ve Zinchenko gibi oyun kurucu olarak kullanmak istediği çok açık Alioski'yi. Özellikle de içe deplase edip top bizdeyken 3lü savunma gibi bir diziliş oluşturma konusunda bunu başarabilir.

Ömer Bayram falan diyen gördüm, sağ kanat oynadığı dönemlerdeki kreatifliği ve şutörlüğünü gören adam gülerdi zira ayaklarına hakim adamla zerre hakim olmayan kıyaslanıyor.

Alioski iyi bir tercih, kafadaki plan tutmazsa da sol içe cuk oturur çünkü. Bedavaya daha iyi alternatif bulan varsa söylesin değerlendirelim. Aanholt ismi geçiyor bek olarak kesinlikle daha iyi mesela alabilirsen ama ikisini beraber alsan da kimse bir şey demez.

Tabii Leeds'i bu sene izleyen Alioski'yi beğenmez, genelde pasif bir roldeydi ne zaman baksam.

Hem van Aanholt hem Alioski konuşuluyor. İkisi birden gelse Alioski sol içe kayar sanırım. Aynı zamanda sol beki garantiye alıyor. Yıllık ücretleri abartmadığımız sürece Alioski değerli parça olur.

Taylan
Salih Alioski

Şeklinde oynayabiliriz belki.

Saygısızlık almış başını gidiyor sen beni ben seni tanıyor muyum? Ben haftada en az 4 tane EPL maçı izlerim yıllardır bu böyledir. Bielsa'ya özel ilgim olduğu için geçen yıl lige çıkma döneminde tüm maçlarını bu yılda en az 10 tane maçlarını 90 dakika izledim. EPL Fantasy oyunununda son 2 yılda Türkiye katılımcıları arasında ilk 50'ye giriyorum bu oyunu oynayanlar bilir ki çok iyi bir derecedir ve ciddi takip gerektirir.

Futboldan anlamıyor dediği adama bak gerçekten bu forum bulunduklarım arasında en mesnetsiz adamların doluştuğu forum bana müsaade size iyi forumlar.

Ulan Hakan

En sonunda seni göndericem.

Herkese saygısızlık yapıyorsun.

Bir ligi takip etmek veyahut haftada bir kaç maç izlemek kişinin futboldan anladığı anlamına gelmez, bu yönde bir kanıt oluşturmaz. Mevzu izlediğin şeyi süzgeçten geçirip doğru şekilde yorumlayabilmek.

Haydi hayırlısı. Umarım doğrudur.
Bu adam sadece bek pozisyonunda oynamıyor. Faydalı olur gibi

Alternatif olur bence orta sahada kilit pas atan duran top kullanan bi herif lazım bize saf playmaker olmalı yine ordaki adam Alioski pek kaldırmaz o rolü sol bekte de 11 seviyesi için yeterli değil bence. Joker gibi herif olur ya işte Donk gibi hafif mizahşörlükte var mis

Uzun sure izleyen var mi bu oyuncu aranizda. Twitter da taraftarlari sevdigi ama sol bek olarak CS icin yeterli ama EPL icin yetersiz bulduklarini yazmislar. Daha cok bench ten hamle oyuncusu olarak girip 8 numarada oynadiginda basarili bulduklari yaziyor.

Bizim Ömer Bayram’ın durumu gibi, bek için yetersiz ama orta sahada zaman zaman faydalı sayılır

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Ömer Bayram benzetmesi almış başını gitmiş, burada sol bek için alınıp yetersiz kalması ve akabinde hamle oyuncusu olarak orta sahada faydalı olmasını benzetmiştim oysaki. Futbol seviyesi ile kıyas yok bizim göbekli ile...

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Geri
Üst Alt