Sarı-Kırmızılılar, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan yıldız oyuncu için 2 yıllık teklif yaptı. Cimbom, ilk yıl için 1 milyon 250 bin Euro net, 500 bin euro başarı bonusu teklif etti. Galatasaray, Hollandalı yıldız için ikinci yıl ise 1.5 milyon Euro net ve başarı bonusu önerdi.

Sarı-Kırmızılı kulübün teklifini değerlendirmeye alan oyuncunun vereceği cevap bekleniyor

Kulübünde vergiler hariç yılda 1.75 milyon sterlin yani yaklaşık 2 milyon Euro kazanıyor. 30 yaşındaki futbolcunun, maliyeti yüksek bulundu.
Fatih Terim'in, Van Aanholt'u yedek listeye yazdığı öğrenildi.

1.25 m kabul etse ikisi de gelsin derdim. Alioski hem yedek bek, hem sol-sag iç ve kanat oynayabilecek kapasitede.

Sarı-Kırmızılılar, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan yıldız oyuncu için 2 yıllık teklif yaptı. Cimbom, ilk yıl için 1 milyon 250 bin Euro net, 500 bin euro başarı bonusu teklif etti. Galatasaray, Hollandalı yıldız için ikinci yıl ise 1.5 milyon Euro net ve başarı bonusu önerdi.

Sarı-Kırmızılı kulübün teklifini değerlendirmeye alan oyuncunun vereceği cevap bekleniyor
Alioski 780 bin paund alıyor

1.25 teklif edilen van Aanholt . ( Yine de Kenny Lala dan daha ucuz)

Leeds United taraftarları, Alioski'nin G.Saray ile anlaştığına yönelik çıkan haberler sonrası onuruna boyanmış bir duvar resminin tahrif etti.

Bunun ardında sokak sanatçısı Andy McVeigh duvar resmi yeniden boyandı.

🖇️@LeedsNews

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaş adı sanı duyulmamış veya şu forumun çöp veya leş dediği adamları alalım.
1 ay gedson fernandez dinledik şöyle uçar böyle kaçar Nzonzi dinledik Lemina dinledik.
hiç birinden hayır görmedik ben yönetim olsam forumda ortak beğenilen hiç bir oyuncuyu almam
kime çöp leş deniliyorsa o gelsin kesin müthiş oynar

Arkadaş adı sanı duyulmamış veya şu forumun çöp veya leş dediği adamları alalım.
1 ay gedson fernandez dinledik şöyle uçar böyle kaçar Nzonzi dinledik Lemina dinledik.
hiç birinden hayır görmedik ben yönetim olsam forumda ortak beğenilen hiç bir oyuncuyu almam

FT etkisi bence.

Ft hocam mundar eder bu adami. Malesef hocam kariyerinin en kotu gunlerini yasiyor.

aynen renktaş futbolcuların performanslarını gsc belirliyor

Okumak istemiyorsan git izle o zaman. Ne işin var burada

LYA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu adam kariyerine ters ayaklı kanat olarak başladı.

takımda bu aralar ciddi anlamda eksik olan beceri noktasına katkısı olacaktır ama işin savunma tarafından pek emin değilim.

Oyuncu iyi ya da kötü demiyorum ama geçen sene dan dan şut atan Emre K bu sene kaç kere uzaktan şut denedi. Düz basit bir dobcu oldu. Bunun da olacağı o hoca kalırsa

Dailymail'in haberine göre Leeds taraftarları, Alioski'nin Galatasaray'a gitmesine engel olmaya çalışırken sosyal medyadan yapılan yorumlar dikkat çekti. Bir Leeds taraftarı, Alioski için ''Eğer Alioski oraya giderse Leeds taraftarlarının gözündeki değerini bitirir.'' derken diğer bir taraftar, ''Alioski gerçekten Galatasaray'a gidiyorsa sezon sonuna kadar onu oynatmayalım. Yerine U23 takımından bir sol bek
Leeds United taraftarları, Alioski'nin G.Saray ile anlaştığına yönelik çıkan haberler sonrası onuruna boyanmış bir duvar resminin tahrif etti.

Bunun ardında sokak sanatçısı Andy McVeigh duvar resmi yeniden boyandı.

🖇️@LeedsNews

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aga biz bu cavolarin anasina kotu bi soz mi ettik bize boyle davraniyorlar

2000'deki UEFA Kupası yarı final karşılaşması öncesinde Chris Loftus ve Kevin Speight'ın Galatasaray taraftarları tarafından bıçaklanarak öldürülmesinin ardından Leeds'in Türk tarafına yönelik şiddetli nefreti bir sır değil.

Eski Başkan Peter Ridsdale, Ezgjan Alioski'nin Leeds taraftarları arasında öfkeye yol açan Galatasaray'la ön sözleşme yapmayı kabul ettiği haberlerinin ortasında tartışmanın her iki tarafını da anlayabilidiğini söyledi.

"Bunu anlayabiliyorum, ama bence onu yaşayanlar için bu durumun ne kadar rahatsız edici olduğunu anlaması gerektiğini düşünüyorum."

"Açıkçası Alioski bu olayda bir taraf değildi, muhtemelen duygusal bağlamı tam olarak anlamıyor ve elbette Leeds hayranlarından gelen öfkeyi anlaması muhtemelen zor."

"Leeds taraftarlarının tepkilerini tamamen anlıyorum, ancak geri çekilip genç oyuncunun o gün yaşananlarla ilgisi olmadığını ve bunu anlamasının zor olacağını anlayacaklarını düşünmek istiyorum."

Leeds United Eski Başkanı Peter Ridsdale

Geri
Üst Alt