- 18 Temmuz 2009
- 81.811
- 238.856
- 5.093
PvA
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
PvA
ben bu Aliyi 24 filan zannediyordum yasi 29mus
Buraya gelsin temponun kralini Yerinden gorecek. BURDA yürümeyi unutturur adama@futbol_5: Ezgjan Alioski müthiş tempolu...Bielsa hocam oyuncuları uçurmuş resmen. Yedirmezler bu adamı..
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
izlemesek inanacağız yaw@futbol_5: Ezgjan Alioski müthiş tempolu...Bielsa hocam oyuncuları uçurmuş resmen. Yedirmezler bu adamı..
24 yaşındayken wonderkid gibiydi aslında, Shaqiri gibi parlamış ama devamını getirememiş.ben bu Aliyi 24 filan zannediyordum yasi 29mus
burda ne top oynar kestiremiyorum ama tekniği çok iyi değil. Adam geçme özelliği de çok iyi gelmedi bana24 yaşındayken wonderkid gibiydi aslında, Shaqiri gibi parlamış ama devamını getirememiş.
Özellikle sağ kanat dönemlerinde çok keyifli bir stili var, keşke gelse de o günlerini izletse. En kötü sol içte Kılınçla rotasyona girerler.
Cüzi maaşla bedava oyuncu işte.
Trabzon alır bunu gibi. Temposu bize gelince düşer mi dersin müthiş antremanlarimizla24 yaşındayken wonderkid gibiydi aslında, Shaqiri gibi parlamış ama devamını getirememiş.
Özellikle sağ kanat dönemlerinde çok keyifli bir stili var, keşke gelse de o günlerini izletse. En kötü sol içte Kılınçla rotasyona girerler.
Cüzi maaşla bedava oyuncu işte.
abartıldığı kadar tempolu bir herif değil yawTrabzon alır bunu gibi. Temposu bize gelince düşer mi dersin müthiş antremanlarimizla
O niye yavBu herifi sol bek olarak almıyoruzdur umarım.
4141in sol içinde oynar bence iyi de iş yapar. Sol kanatta teknik adam geçebilen bir kanat olursa sağ kanat da oynayabilir sırıtmaz.
Maaşının düşük olması + yaşlı olması + müslüman ülkeye gelecek olması yüzünden bu transferi istersek çok rahat bitireceğimizi düşünüyorum