Trabzon alır bunu gibi. Temposu bize gelince düşer mi dersin müthiş antremanlarimizla
Trabzon kim yav

Adamakıllı bir ekip olsa çoktan almıştık.
burda ne top oynar kestiremiyorum ama tekniği çok iyi değil. Adam geçme özelliği de çok iyi gelmedi bana

visca ghezzal gibi teknik olarak vasat kanatlar bile şov yaptı aslında ama insan kestiremiyor.
Oyun kurucu pasör, şutör kanat tarzıymış zaten, çalımcı versiyonlarındansa bunu tercih ederim.

doblara iyi vuruyor, sol tarafta komple oynuyor, ortaları ve pasları fena değil. Kafadan da kırık; İş yapar gibi.

Galatasaray'da mevcut yönetim Leeds United ile sözleşmesi sona eren Ezgjan Alioski ile anlaştı.

29 yaşındaki Kuzey Makedonyalı sol bekle 3 yıllık sözleşme imzalanacak. Yıllık ücreti de 1.8-2 M€ civarı olması bekleniyor.

🖇️ @yakupcinar / @fanatikcomtr

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu adamın mevkisini hala çözemedim bu tarz oyuncuları çok tutmuyorum şahsen. Bence futbolcunun net bir mevkisi olmalı belki ekstra bir mevkide oynayabilir ama forvet bile oynamış bu adam. Sol bek için Moreno ismi çok daha umut verici bana göre keza orta saha falan oynatacaksak daha iyisi lazım Gedson gibi oyuncular gerek.

Italya'da yeni yabancilar icin vergi türkiyeden düsük. O rakam brüt olsa bile iyi ve bizim veremeyecegimiz para. Italya'da tek 21,5% vergiye gidiyor.

İlk sene için imza ve menajer parası içinde olabilir mi acaba ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt