Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.653
- 109.479
- 4.878
adam müslümanO niye yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adam müslümanO niye yav
Trabzon kim yavTrabzon alır bunu gibi. Temposu bize gelince düşer mi dersin müthiş antremanlarimizla
Oyun kurucu pasör, şutör kanat tarzıymış zaten, çalımcı versiyonlarındansa bunu tercih ederim.burda ne top oynar kestiremiyorum ama tekniği çok iyi değil. Adam geçme özelliği de çok iyi gelmedi bana
visca ghezzal gibi teknik olarak vasat kanatlar bile şov yaptı aslında ama insan kestiremiyor.
bence bir kanat çalımcı olmalıTrabzon kim yav
Adamakıllı bir ekip olsa çoktan almıştık.Oyun kurucu pasör, şutör kanat tarzıymış zaten, çalımcı versiyonlarındansa bunu tercih ederim.
Ben kasimpasadan diagneyi değil trezegeyi istiyordum. Gittik öbür hiyarı aldik.bence bir kanat çalımcı olmalı
trezeguet'in piyasası bu kadar düşmüşken kovalamak lazım
Sol açık oynuyor mu budoblara iyi vuruyor, sol tarafta komple oynuyor, ortaları ve pasları fena değil. Kafadan da kırık; İş yapar gibi.
Bunu kanat oynatmayız yav zaten.bence bir kanat çalımcı olmalı
trezeguet'in piyasası bu kadar düşmüşken kovalamak lazım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Galatasaray'da mevcut yönetim Leeds United ile sözleşmesi sona eren Ezgjan Alioski ile anlaştı.
29 yaşındaki Kuzey Makedonyalı sol bekle 3 yıllık sözleşme imzalanacak. Yıllık ücreti de 1.8-2 M€ civarı olması bekleniyor.
@yakupcinar / @fanatikcomtr
Alioski'ye brüt değilse o tutarı biz de vermeyiz.