- 1 Ağustos 2014
- 63.810
- 74.998
- 4.338
Hem Alioski hem Aanholt mu 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
merak etme sonuc olarak Linnes ile 3 yillik sozlesme uzatir devam ederiz yedek kalinca sesi cikmiyor cunkuHem Alioski hem Aanholt mu![]()
Alioski 780 bin paund alıyorSarı-Kırmızılılar, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan yıldız oyuncu için 2 yıllık teklif yaptı. Cimbom, ilk yıl için 1 milyon 250 bin Euro net, 500 bin euro başarı bonusu teklif etti. Galatasaray, Hollandalı yıldız için ikinci yıl ise 1.5 milyon Euro net ve başarı bonusu önerdi.
Sarı-Kırmızılı kulübün teklifini değerlendirmeye alan oyuncunun vereceği cevap bekleniyor
Kenny Lala sagbek?1.25 teklif edilen van Aanholt . ( Yine de Kenny Lala dan daha ucuz)
Arkadaş adı sanı duyulmamış veya şu forumun çöp veya leş dediği adamları alalım.
1 ay gedson fernandez dinledik şöyle uçar böyle kaçar Nzonzi dinledik Lemina dinledik.
hiç birinden hayır görmedik ben yönetim olsam forumda ortak beğenilen hiç bir oyuncuyu almam
kime çöp leş deniliyorsa o gelsin kesin müthiş oynar
Evet bizimkiler ara transfer doneminde pahalı geldiği için vazgeçip yeddlin e yonelmislerdiKenny Lala sagbek?
aynen renktaş futbolcuların performanslarını gsc belirliyorArkadaş adı sanı duyulmamış veya şu forumun çöp veya leş dediği adamları alalım.
1 ay gedson fernandez dinledik şöyle uçar böyle kaçar Nzonzi dinledik Lemina dinledik.
hiç birinden hayır görmedik ben yönetim olsam forumda ortak beğenilen hiç bir oyuncuyu almam
Okumak istemiyorsan git izle o zaman. Ne işin var buradaArkadaş adı sanı duyulmamış veya şu forumun çöp veya leş dediği adamları alalım.
Transferleri deaynen renktaş futbolcuların performanslarını gsc belirliyor
Dailymail'in haberine göre Leeds taraftarları, Alioski'nin Galatasaray'a gitmesine engel olmaya çalışırken sosyal medyadan yapılan yorumlar dikkat çekti. Bir Leeds taraftarı, Alioski için ''Eğer Alioski oraya giderse Leeds taraftarlarının gözündeki değerini bitirir.'' derken diğer bir taraftar, ''Alioski gerçekten Galatasaray'a gidiyorsa sezon sonuna kadar onu oynatmayalım. Yerine U23 takımından bir sol bek
Aga biz bu cavolarin anasina kotu bi soz mi ettik bize boyle davraniyorlarLeeds United taraftarları, Alioski'nin G.Saray ile anlaştığına yönelik çıkan haberler sonrası onuruna boyanmış bir duvar resminin tahrif etti.
Bunun ardında sokak sanatçısı Andy McVeigh duvar resmi yeniden boyandı.
@LeedsNews
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi