Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.727
- 11.793
- 1.163
Türkiye Liginde sol bek oynamak ister mi bilmiyorum tuhaf bir oyuncu, Kanat mı orta saha mı sol bek mi çözemedim pek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türkiye Liginde sol bek oynamak ister mi bilmiyorum tuhaf bir oyuncu, Kanat mı orta saha mı sol bek mi çözemedim pek.
İlgilendiğimiz futbolcuların çoğu bize transfer olamayınca arabistana gidiyor.Ezgjan Alioski, Al-Ahli'ye transfer oldu.
Cunku mental ve bazen de fizik olarak bitik ve dolayisiyla son transferini yapmak isteyen futbolcularin pesinden kostugumuzdan dolayi oluyor. Demek Alioski de son kontratimi yapacam dusuncesiyle en cok parayi verene gitti. 30 yasina gelmis oyunculari transfer ederken bir cogu olaya artik boyle bakiyor.İlgilendiğimiz futbolcuların çoğu bize transfer olamayınca arabistana gidiyor.
Artık ilgileniyormuyuz yoksa menajer önerisi mi bilemiyorum. Tesadüf mü bu acaba?
Cartagena da arabistana gitmiş. Cuellar da öyle olmuştu bir kaç sene öncesi.
Ezgjan Alioski, Al-Ahli'ye transfer oldu.
Ya guzel bir takimdan teklif alamadi veya en cok parayi verene gideyim dusuncesiyle yola cikmis gibi.hak ettiği yere gitmiş gibi.
bek olarak istiyorduk muhtemelen biz. yedlin vol2 olurdu.Ya guzel bir takimdan teklif alamadi veya en cok parayi verene gideyim dusuncesiyle yola cikmis gibi.
Silkeleyecek son bir keriz arıyorlar yani.Cunku mental ve bazen de fizik olarak bitik ve dolayisiyla son transferini yapmak isteyen futbolcularin pesinden kostugumuzdan dolayi oluyor. Demek Alioski de son kontratimi yapacam dusuncesiyle en cok parayi verene gitti. 30 yasina gelmis oyunculari transfer ederken bir cogu olaya artik boyle bakiyor.
rüyama girdi bugün. fenere gidiyordu. derbide bize fena bir gol atıyordu.
almanyada andre santostan yediğimiz golün bir benzeriydi