rüyama girdi bugün. fenere gidiyordu. derbide bize fena bir gol atıyordu.
almanyada andre santostan yediğimiz golün bir benzeriydi

bu adamın defansif yönü yok bizde solbek olmamalı, sol kanat olacaksa ancak olur.
Sonra defansta sıkıntı çıkınca, önde müdahele edemeyip gol yedirince marco-lyundama şöyle kötü böyle iğrenç öyle berbat vs. diyor futboldan anlamayan taraftarımız. 11 kişilik takımda defans, sadece defansın göbeğindeki 2 kişiyle yapılmamalı.

Türkiye Liginde sol bek oynamak ister mi bilmiyorum tuhaf bir oyuncu, Kanat mı orta saha mı sol bek mi çözemedim pek.

kanimca, tabiri caizse ; saha da - kale haric - her yerde oynar.
*versatile kelimesinin hakkini veren profil bir oyuncu.
sol kanat bek - kanat,
sag kanat,
santrafor,
ofansif orta saha,
bolgelerinde oynadi gecmis kariyerinde gozlemledigim kadariyla...
benim gozlemlerimde 100 uzerinde 80 civari bir oyuncu.
bu transfer donemi basladigindan beri olmasini istedigim iki isimden biri kendisi digeri gedson takimimiz adina....

leeds de bu sezon hatirladigim *alioski nin izledigim maclarinda; ilk 11 ciktigi 29 macta 24 kez sol bek , 4 kez sol ortasaha, 1 kez merkez orta saha olarak oynadi......

*tam bir firsat transferi. transfer sezonu baslarken de demistim.
bu zamana dek kadroya katmamamiza sasirdim sahsen...
*zor sakatlanan bri oyuncu. bu sezon leeds deki en saglam kalan oyuncularin basinda geliyor.
*sahada her seyini veren tur oyunculardan. genelde leeds taraftarlari bu yonunden dolayi kendisini seviyordu-taa ki bizle ismi cikana dek.

hocamizin en sevdigi tur oyunculardan halbuki... (ozellikle 96-00 donemi) .

umarim kadroya katariz.

Ezgjan Alioski, Al-Ahli'ye transfer oldu.

Ezgjan Alioski, Al-Ahli'ye transfer oldu.
İlgilendiğimiz futbolcuların çoğu bize transfer olamayınca arabistana gidiyor.

Artık ilgileniyormuyuz yoksa menajer önerisi mi bilemiyorum. Tesadüf mü bu acaba?

Cartagena da arabistana gitmiş. Cuellar da öyle olmuştu bir kaç sene öncesi.

İlgilendiğimiz futbolcuların çoğu bize transfer olamayınca arabistana gidiyor.

Artık ilgileniyormuyuz yoksa menajer önerisi mi bilemiyorum. Tesadüf mü bu acaba?

Cartagena da arabistana gitmiş. Cuellar da öyle olmuştu bir kaç sene öncesi.
Cunku mental ve bazen de fizik olarak bitik ve dolayisiyla son transferini yapmak isteyen futbolcularin pesinden kostugumuzdan dolayi oluyor. Demek Alioski de son kontratimi yapacam dusuncesiyle en cok parayi verene gitti. 30 yasina gelmis oyunculari transfer ederken bir cogu olaya artik boyle bakiyor.

Türkiye'yi de istemiyor Arabistan'ı da diyorlardı
Parayı seçmiş gibi talibi çıkmayınca

Cunku mental ve bazen de fizik olarak bitik ve dolayisiyla son transferini yapmak isteyen futbolcularin pesinden kostugumuzdan dolayi oluyor. Demek Alioski de son kontratimi yapacam dusuncesiyle en cok parayi verene gitti. 30 yasina gelmis oyunculari transfer ederken bir cogu olaya artik boyle bakiyor.
Silkeleyecek son bir keriz arıyorlar yani.

Bu keriz de maalesef biz oluyoruz. Zoruma gidiyor vallahi.

bizden yıllık 2.5 istemesinden belliydi para peşinde olduğu

1.7 falan kabul etseydi hollandalı yerine bunu alırdık

Geri
Üst Alt