Gerçekten istiyorsak Mert Hakan'dan sonra akıllanıp Salih-Aytaç gibi imzayı attırmışızdır zaten. Ali babasının cekedini satsa alamaz o saatten sonra.
"Zamanin ve paranin yetmeyecegi isimler de var bu listede" hoca bu cumleyi kurarken protokol imzaladigimiz topculari kastetmistir diye tahmin ediyorum

Çok yönlü acayip bi çocuk

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben şahsen yaşlı oyuncu istemiyorum 2 senedir Kadıköy de kazanan takımın bekini tutmak daha mantıklı olacaktır

Birçok mevkide oynayabilmesi kıymetli yapıyor bu transferi

Belki çok iyi bir oyuncudur kendisini tanımıyorum ama genç dinamik oyuncu anlayimizdan vazgeçmememiz lazım belli bir yaştan sonra oyuncu performansları bitiyor

sol bek, sol iç, sol kanat bütün koridoru kullanıyor herif. zorlarsan merkezde bile oynayabilir. yetenekli olduğu belli fakat dinamizmi ne seviyede acaba? 29 yaşına gelmiş artık, aslında en az 2 yıl daha formunu kaybetmeden oynayabilir ama trye gelenler kıçını kaldıramıyor.

Belki çok iyi bir oyuncudur kendisini tanımıyorum ama genç dinamik oyuncu anlayimizdan vazgeçmememiz lazım belli bir yaştan sonra oyuncu performansları bitiyor

Her oyuncumuz da 23-24 yaşında olacak diye bir şey yok. Zaten şu an elimizde hatırı sayılır oranda genç oyuncu var ve sezon sonu gelecekler de olacaktır illaki ama sözleşmesi elinde, tecrübeli, bonservis harcamayacağımız birçok mevkide oynayabilen isimleri de kaçırmamamız lazım. Transfere ne kadar az bonservis harcarsak o kadar iyi.

Boşuna hayal.kurmayin bielsa manyağı kendisi bizim.kadromuzun önemli.bir jokeri dedi muhtemelen maaşına zam yapacaklar

Yalı çocuğu önce Samatya cuvalins verecekleri 6milyonu bulsun ondan sonra oyuncu arasın embesiller ellerindeki son parayı en olmayacak adama kahveciye yatirdilar

Orta yapmayı biliyorsa gelsin. Muhammed'e çok gol attırır. Bizim kadar orta özürlü bir takım yok. Tamam orta kafa gol oynayan bir anlayışımız yok ama kornerler hep çöpe gidiyor.

""Her mevkide oynayabiliyor"" bu tabirden nefret ediyorum, bir oyuncunun mevkisi olmali eger yoksa o oyuncu hiçbir mevkide yeterli değil demektir, Dünya'da her mevkide oynayabilen kaç yildiz hatirliyorsunuz...

Her oyuncumuz da 23-24 yaşında olacak diye bir şey yok. Zaten şu an elimizde hatırı sayılır oranda genç oyuncu var ve sezon sonu gelecekler de olacaktır illaki ama sözleşmesi elinde, tecrübeli, bonservis harcamayacağımız birçok mevkide oynayabilen isimleri de kaçırmamamız lazım. Transfere ne kadar az bonservis harcarsak o kadar iyi.

Her oyuncumuz 23 24 yaşında olacak diye birşey yok tabi ki ancak bekimiz de genç olması lazım bindiren giden gelen takımın yaş ortalaması düşük olması her zaman iyidir bence bu transfere gerek yok görüşüne saygı duymakla beraber bek oyuncularının her zaman genç kanat oyuncularının her zaman genç hızlı oyunculardan oluşması taraftarıyım.

Inşallah gelir yav
Şükrü reise güveniyorum
O getirir getirirse

Sol beki bonservissiz çözersek çok iyi olur. Birde oyuncu teknik özellikleri iyi biriyse daha iyide olur PL temposunda sorun yaşamıyorsa burada tempo sorunu da yaşamaz bize çok uyar bence. Umarım olur.

Geri
Üst Alt