Sami Karakoç
İmparator
Leedsliler EPL seviyesini kaldıramıyor demiş, gitmesine yeşil ışık yakıyor gibiler.
Aynen. Eplye cikarken buyuk katki saglamis o yuzden minnettar cogu kisi. Sirf bu yuzden gsye giderse bile kotu anmam falan yazanlar var.
Leedsliler EPL seviyesini kaldıramıyor demiş, gitmesine yeşil ışık yakıyor gibiler.
"Zamanin ve paranin yetmeyecegi isimler de var bu listede" hoca bu cumleyi kurarken protokol imzaladigimiz topculari kastetmistir diye tahmin ediyorumGerçekten istiyorsak Mert Hakan'dan sonra akıllanıp Salih-Aytaç gibi imzayı attırmışızdır zaten. Ali babasının cekedini satsa alamaz o saatten sonra.
Ben şahsen yaşlı oyuncu istemiyorum 2 senedir Kadıköy de kazanan takımın bekini tutmak daha mantıklı olacaktır
"Zamanin ve paranin yetmeyecegi isimler de var bu listede" hoca bu cumleyi kurarken protokol imzaladigimiz topculari kastetmistir diye tahmin ediyorum
Hocanın arada oluyor bu tarz söylemleri.
Çok da şey etme diyorsun![]()
Belki çok iyi bir oyuncudur kendisini tanımıyorum ama genç dinamik oyuncu anlayimizdan vazgeçmememiz lazım belli bir yaştan sonra oyuncu performansları bitiyorBirçok mevkide oynayabilmesi kıymetli yapıyor bu transferi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Belki çok iyi bir oyuncudur kendisini tanımıyorum ama genç dinamik oyuncu anlayimizdan vazgeçmememiz lazım belli bir yaştan sonra oyuncu performansları bitiyor
Her oyuncumuz 23 24 yaşında olacak diye birşey yok tabi ki ancak bekimiz de genç olması lazım bindiren giden gelen takımın yaş ortalaması düşük olması her zaman iyidir bence bu transfere gerek yok görüşüne saygı duymakla beraber bek oyuncularının her zaman genç kanat oyuncularının her zaman genç hızlı oyunculardan oluşması taraftarıyım.Her oyuncumuz da 23-24 yaşında olacak diye bir şey yok. Zaten şu an elimizde hatırı sayılır oranda genç oyuncu var ve sezon sonu gelecekler de olacaktır illaki ama sözleşmesi elinde, tecrübeli, bonservis harcamayacağımız birçok mevkide oynayabilen isimleri de kaçırmamamız lazım. Transfere ne kadar az bonservis harcarsak o kadar iyi.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi