Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.986
- 39.348
- 3.993
Bielsa manyağı bırakmaz bunu joker tarz oyuncuları sevdiğini soylemisti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beğendiğim topcunun ekibimize dahil olması beni memnun eder
Sevilmeyecek herif degil
Hayırlı olsun o zaman.Wolverhampton Wanderers maçında yedek
Hayırlı olsun o zaman.
Adama bu yıl skor üretemiyor hiç, bakalım izlemedim bayağıdır bakayım biraz.Ekli dosyayı görüntüle 114901
Bielsa şu sağ koridorun karşısına alioskiyi koymaya cesaret edememiştir
leş ilk 25dkda.Adama bu yıl skor üretemiyor hiç, bakalım izlemedim bayağıdır bakayım biraz.
Sol beke Yarro’u isterdim ama bu gelecek gibi de soru işareti sanki bu herif he zekası ve tekniğiyle fark yaratır o ayrı gördüğüm kadarı ile.81de girdi oyuna. Baya keyifsizdi
Ekli dosyayı görüntüle 114910
Sol beke Yarro’u isterdim ama bu gelecek gibi de soru işareti sanki bu herif he zekası ve tekniğiyle fark yaratır o ayrı gördüğüm kadarı ile.
Ama nereye koyacak hoca merak ediyorum büyük ihtimal sol bek oynatıp orta sahada kurulacak üçgenlerde önemli görev görecek Mariano gibi tabi gelirse.
Büyük ihtimal sağ koridoru domine edecek olan ama oyun kurma yetisi olmayan Yedlin’den sonra böyle bi tercihe yöneldi hoca fakat Zinchenko kadar kanadı kullanamaz bence bu,Onye’nin de fazla kullanmadığını düşünürsek sıkıntı yaşamayız umarım.FT'nin Zinchenkosu? @Keramettin TANRIVERDİ
Isınamadım gelme ulan!