Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.757
- 26.556
- 1.988
Belhanda gibi adamAdam esas kanat o zaman yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda gibi adamAdam esas kanat o zaman yav
O normal, eski videolarında çok inceci duruyor.Riera hem akilli hem de cok sakin bir herifti. Telas yapmadan topu cok temiz cikardi ayagindan. Bu herif biraz urkek oynuyor. Pas yaparken sikinti yok ama ince isler goremedim cok. Arkadaslari da cok top atmiyor zaten o yuzden aksiyonu az oluyo
Bu 'körelme'nin geri dönüşü var mi sence? Yoksa kalici bir durum muO normal, eski videolarında çok inceci duruyor.
Zinchenko da uçan kaçan sağ kanatken oyun disiplini ve sol beke geçişinden sonra inceci halini kaybetti.
Hatta Angelino'nun arka planda kalma sebebi City'de fazla sorumluluk almasıydı.
Sistem takımı olmakla hoca takımı olmak çok farkettiriyor, oyun içi özgürlük kavramı oyuncuların başarılı olmasında temel etken bence artık.
Kılınç Sivas'ta adam bile kovalamazdı şimdi yap deyince iyi yaptığı işleri yapamayacak noktaya geliyor.
Riera ve mariano gibi adamları bidaha zor buluruz zaten,yaşları çok ve fizikleriyle oynayan oyuncular olmamasına rağmen akılla her şeyi yapabiliyolardıRiera sağ kenardan hücum edenler orta açarken basmıyordu, rahat orta açtırıyordu. Bu adamını kovalasa da sakarlıklar yapıyor adamı indirmek için ama orası EPL yani o da var.
Oyun aklı Riera kadar olamaz Riera o konuda world classtı açıkçası ama iyi pasör, hızı ve dribblingi fena değil üstüne kalburüstü şutör ve iyi orta açıyor.
Zaten 3 farklı bölgede oynaması, beleş olması ve maaşının az olması da değerli kılıyor, almamak için tek sebep genç sol bek + Morutan gibi adamı beraber almak olabilir.
Net konuşamam oyuncuya; karakterine, mentalitesine, yaşam tarzına bile bağlı. Her gün aynı idmanı yaptıkça insan alışır ama işte her artı özellik gelirken olanların kaybolmaması da gerekir. Disiplin ana etken en azından disiplinli bu çocuk o yüzden ben ümitliyim, maaşı da fazla olmazsa bizde fark yaratır.Bu 'körelme'nin geri dönüşü var mi sence? Yoksa kalici bir durum mu
Sarachi sağlam ve ucuz olsa zaten maceraya gerek yok bence ama hem pahalı hem sakat.Riera ve mariano gibi adamları bidaha zor buluruz zaten,yaşları çok ve fizikleriyle oynayan oyuncular olmamasına rağmen akılla her şeyi yapabiliyolardı
alioski ne tam solbek ,ne tam kanat ,nede tam iç,joker olması ,beleş olması,premier ligde oynamış olması bulunmaz nimet gibi gözüküyo ama solbekte bana göre daha net bir adam lazım
saracchinin şu sakatlık sıkıntısı olmasa alioski yerine saracchiyi tercih ederim
yabancı konusuda baya sıkıntı olucak,elimiz rahat olsaydı tam kdroya katmalıktı,ömerin kadrodaki yerine cuk diye daha kalitelisini koymuş olurdukta
1-muslera
2-yedlin
3-ferro/x
4-marcao
5-saracchi/x
6-florentino/x
7-gedson
8-lindström/x
9-trezege/x
10-onyekuru
11-mohamed
12-yabancı forvet(yerli yok 2.forvet için)
2 hak kalıyo benim düşünceme göre yabancı hakkı
stopere 1 yabancı daha yazıp son hakkada alioskiyi anca bu şekil yazabiliriz
tabi daha feg,babel,falcao gibi adamlar var sözleşmeli gitmek istemiyen,cagne var hadi gitti diyelim bide belhanda var sözleşme uzatılıcak deniyo,yer kalmıyo alioskiye
Riera ve mariano gibi adamları bidaha zor buluruz zaten,yaşları çok ve fizikleriyle oynayan oyuncular olmamasına rağmen akılla her şeyi yapabiliyolardı
alioski ne tam solbek ,ne tam kanat ,nede tam iç,joker olması ,beleş olması,premier ligde oynamış olması bulunmaz nimet gibi gözüküyo ama solbekte bana göre daha net bir adam lazım
saracchinin şu sakatlık sıkıntısı olmasa alioski yerine saracchiyi tercih ederim
yabancı konusuda baya sıkıntı olucak,elimiz rahat olsaydı tam kdroya katmalıktı,ömerin kadrodaki yerine cuk diye daha kalitelisini koymuş olurdukta
1-muslera
2-yedlin
3-ferro/x
4-marcao
5-saracchi/x
6-florentino/x
7-gedson
8-lindström/x
9-trezege/x
10-onyekuru
11-mohamed
12-yabancı forvet(yerli yok 2.forvet için)
2 hak kalıyo benim düşünceme göre yabancı hakkı
stopere 1 yabancı daha yazıp son hakkada alioskiyi anca bu şekil yazabiliriz
tabi daha feg,babel,falcao gibi adamlar var sözleşmeli gitmek istemiyen,cagne var hadi gitti diyelim bide belhanda var sözleşme uzatılıcak deniyo,yer kalmıyo alioskiye
Net konuşamam oyuncuya; karakterine, mentalitesine, yaşam tarzına bile bağlı. Her gün aynı idmanı yaptıkça insan alışır ama işte her artı özellik gelirken olanların kaybolmaması da gerekir. Disiplin ana etken en azından disiplinli bu çocuk o yüzden ben ümitliyim, maaşı da fazla olmazsa bizde fark yaratır.
Biz sahada hep ofansif işlere bakıyoruz da işte oyuncuların görevi artık çok fazla, çok yönlü değerlendirmek lazım.
Aga denge çok önemli kurulan takımdaRiera hem akilli hem de cok sakin bir herifti. Telas yapmadan topu cok temiz cikardi ayagindan. Bu herif biraz urkek oynuyor. Pas yaparken sikinti yok ama ince isler goremedim cok. Arkadaslari da cok top atmiyor zaten o yuzden aksiyonu az oluyo
Bizden önce adele sakatlığı gözükmüyo nerdeyse tmarkette ama bizde sürekli sakatlanıyoSarachi sağlam ve ucuz olsa zaten maceraya gerek yok bence ama hem pahalı hem sakat.
Hucumcu bek demissin ama ben ne izldigim macta ne de izledigim videolarinda solbekken com driplingine cizgiye inmesine vs. denk gelmedim.Aga denge çok önemli kurulan takımda
mesela lucenin srnayı nasıl kullandığını biliyoruz,ziya doğan sallamıyosa her takımın taktiğini çözdüğünü sadece lucenin sağbeklerine çözüm bulamadığını söylemişti yanlış hatırlamıyosam
alioski hücumcu bek olacaksa sağbekteki adamın biraz daha omar,capone gibi olması lazımki her kontrada gol yememek için
2 bekte hücumcu olabilir ama defansın sibobu olan ön liberonun iyi bi kesici olması gerekiyo bu seferde,taylan iyi bi kesici değil
Trezegeyi cismen yazıyorum,biliyorum zor olduğunuTrezege imkansiz otesi reis sil onu bence. Plye giden misirli/afrikali kolay kolay trye geri dönmez.
Hücumcu izlenimi aldım sol kanat sol içte oynuyo denince,hatta sağ kanat falanda oynamış bi araHucumcu bek demissin ama ben ne izldigim macta ne de izledigim videolarinda solbekken com driplingine cizgiye inmesine vs. denk gelmedim.
Kafayi kaldirio orta aciyor genelde.
Gelse de solbek oynamayacaz bizde bana guven

Hücumcu izlenimi aldım sol kanat sol içte oynuyo denince,hatta sağ kanat falanda oynamış bi ara
ha bide bu mevkilerde oynayıp defansif solbek olduysa iyice kafam karıştı
senin scoutuna her zaman güvenirim![]()
Yine bi renk vermezse bi sonraki maçında bende gsc gözlemcisi olarak devreye giricemSolbekte o meziyetlerini sergileyemiyor gibime geldi ama 1 macini daha izleyicen. Ozaman daha net konusurum
Yine bi renk vermezse bi sonraki maçında bende gsc gözlemcisi olarak devreye giricem
hayır izlemesi sorun değilde mohamedi analiz ettiğim anlar aklıma geldi,bi daha o anları yaşamak istemiyorum
Adam bielsanın tedrisatından geçiyosalı günü maçları var rakip sou
Bielsa 11 başlatır muhtemelen
Adam bielsanın tedrisatından geçiyo
bizimkinden geçemiyo
futbol böyle bi oyun işte