Bu alioski haberini ilk ortaya atan kimse iyi salladı bielsa aynen fatih hoca gibi bu tarz çok yönlü adamları seviyor zaten yeni sözleşme onerecekler ne işi var bizim ligte tabi hoca takımında böyle oyuncuyu çok isterdi o kesin

Bu alioski haberini ilk ortaya atan kimse iyi salladı bielsa aynen fatih hoca gibi bu tarz çok yönlü adamları seviyor zaten yeni sözleşme onerecekler ne işi var bizim ligte tabi hoca takımında böyle oyuncuyu çok isterdi o kesin
29 yaşında 600k brüt alıyor bu transferin nesi imkansız?

Ismini ilk duydugumdan beri ne alaka diyorum nerden cikti bu herif. Olayi zorda olsa çözdüm sonunda.

Hahahahahaa hocaya helal olsun valla takti mi takiyor cidden. Milli macta kestirmiş gozune bir kere aradan 4 sene gecse de alinacak.

Son düzenleme:
Solbekte o meziyetlerini sergileyemiyor gibime geldi ama 1 macini daha izleyicen. Ozaman daha net konusurum
Sergiletmiyorlar, dün kastım oydu. Zinchenko da neler yapabilir ama yapmıyor, Angelino yapıyor diye kesti hatta takımdan.

EPL'deki orta denemeleri bizdekinin 4te 1i falandır.

Bana Bielsa/Nagelsman demeyin. İki futbol katili ikisinden de nefret ediyorum

Nagelsman’a laf haa?

IMG_7555.webp

Hoca takıyo aga mutlaka aldıracak birgün,dediğin gibi belliymiş o zamandan

avrupa maçlarında gol yediğimiz anda insanın içinde bi sessizlik oluşurya hay anasını yine yedik diye,oyuncuyada gıcık kaparsın,tipi tam o tip

Bide ofsaytı öğrendiğinde elini kaldırıp öne doğru yürüdüğü anlarda bacaklarına takıldı gözüm,çarpıkmı benmi yanlış gördüm

Hoca takıyo aga mutlaka aldıracak birgün,dediğin gibi belliymiş o zamandan

avrupa maçlarında gol yediğimiz anda insanın içinde bi sessizlik oluşurya hay anasını yine yedik diye,oyuncuyada gıcık kaparsın,tipi tam o tip

Bide ofsaytı öğrendiğinde elini kaldırıp öne doğru yürüdüğü anlarda bacaklarına takıldı gözüm,çarpıkmı benmi yanlış gördüm
Govde bacaklara gore uzun ondandir belki :d

dün dk 60da oyuna girmiş ama iyi oynamamış galiba. Yorumlar iyi değil

Ezgjan Alioski için yapılan sözleşme teklifi;

2+1 Yıllık Sözleşme
1.5 Milyon Euro Maaş
850 Bin Euro İmza Parası

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Umarım gelir sol beki bonservissiz kapatmak süper olur, Ömer ve Emre Taşdemir'i uygun ücretlerle tutup yedeklemeyi yaparız.

Ezgjan Alioski için yapılan sözleşme teklifi;

2+1 Yıllık Sözleşme
1.5 Milyon Euro Maaş
850 Bin Euro İmza Parası

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Kim diyor bunu

Kulübü de üzerine yapalım bari

400 bin euro mu ne alıyor adam

Geri
Üst Alt