Ender Nadil
Sarı Üye
- 2 Eylül 2019
- 676
- 529
- 588
Biraz daha genc olsaydi iyi olurdu. 2 sezon sonra pili bitmeye baslayacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kiminski ben anlamadim nasil bi ski bu?
@skorermilliyet ]Nevzat, sözleşme detaylarını felan tutturmuştu geçen dönem ama transfer haberlerini tutturdu mu hiç pek hatırlamıyorumGalatasaray, sol bek Alioski transferinde mutlu sona çok yakın!
[@skorermilliyet ]
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Str yok ama flair tavan. Parlat ve sat transferiEkli dosyayı görüntüle 117192
Hiç izlemedim ama istatisklerine bakarsak baya istikrarlı bir adama benziyo .
Ekli dosyayı görüntüle 117193
Fm profiline bakarsak orta saha özellikli bir bek +bonservisi yok fena transfer olmaz gibi.
Hayirdir fbjkye yeni hoca gelip alioskiyi mi aliyorlarYeni gelecek hoca umarım kanat beki ile oynamayı sistemi haline getirmiş birisi olur yoksa Alioski-Yedlin daha çok kepaze olur. Alioski versatil bir oyuncu sol içte sol önde oynayabilir ama salt sol bek olarak başa çok iş açar. Telles'ten bile kötü olur savunma anlamında.
not: bu sezon en az 15 maçını 90 dakika izledim.
Str yok ama flair tavan. Parlat ve sat transferi
Fm de getir bana satamayacagim dobcu yokAdam 29 yaşında satma ihtimalimiz düşük de 1-2 sene riera'ya yakın performans alabilsek verimli bir transfer olur
İlk 1 ay fark gösterir bizdeki sistem ve taktikle linnes e dönüşürse şaşırmayınSözleşme yenilemeyeceği için yedeğe çekti onu Bielsa, bizim ligde fark yaratacak ve en önemlisi istikrarlı bir bek...