Biraz daha genc olsaydi iyi olurdu. 2 sezon sonra pili bitmeye baslayacak

2-3 pozisyonda sırıtmadan oynar. Tam hocanın seveceği tip oyuncu. Maaşta uçmazsak faydalı transfer olur.

Galatasaray, sol bek Alioski transferinde mutlu sona çok yakın!
[ @skorermilliyet ]

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galatasaray, sol bek Alioski transferinde mutlu sona çok yakın!
[ @skorermilliyet ]

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nevzat, sözleşme detaylarını felan tutturmuştu geçen dönem ama transfer haberlerini tutturdu mu hiç pek hatırlamıyorum
Onun haberiyse bu eğer...
Hayırlısı bakalım

Yeni gelecek hoca umarım kanat beki ile oynamayı sistemi haline getirmiş birisi olur yoksa Alioski-Yedlin daha çok kepaze olur. Alioski versatil bir oyuncu sol içte sol önde oynayabilir ama salt sol bek olarak başa çok iş açar. Telles'ten bile kötü olur savunma anlamında.

not: bu sezon en az 15 maçını 90 dakika izledim.

nmg.png

Hiç izlemedim ama istatisklerine bakarsak baya istikrarlı bir adama benziyo .

jkf.png

Fm profiline bakarsak orta saha özellikli bir bek +bonservisi yok fena transfer olmaz gibi.

Yeni gelecek hoca umarım kanat beki ile oynamayı sistemi haline getirmiş birisi olur yoksa Alioski-Yedlin daha çok kepaze olur. Alioski versatil bir oyuncu sol içte sol önde oynayabilir ama salt sol bek olarak başa çok iş açar. Telles'ten bile kötü olur savunma anlamında.

not: bu sezon en az 15 maçını 90 dakika izledim.
Hayirdir fbjkye yeni hoca gelip alioskiyi mi aliyorlar

Sözleşme yenilemeyeceği için yedeğe çekti onu Bielsa, bizim ligde fark yaratacak ve en önemlisi istikrarlı bir bek...

Muslera
Yedlin-Luyindama-Marcao-Alioski

Şöyle bir defans ile sezona başlamak çok büyük güç olur bize.

Hem bek hem kanat hem de 3lü orta sahanın solunda oynar
Tam bir joker

0C7DD7BA-C224-478F-9AD8-AF918E506824.jpeg

+ isabetli orta: 0.4, Premier League’de isabetli orta veren oyuncular arasinda 66. sirada

sol bek olduguna emin miyiz?

Geri
Üst Alt