Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.232
- 18.390
- 1.338
Alioski Turkiye'ye gelmeye sicak bakmiyor
O iş çoktan bitti bence
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alioski Turkiye'ye gelmeye sicak bakmiyor
Ya tabii ki de Emre Kılınç'ı sağ kanatta köreltmek saçma geliyor bana da ama kadromuz bu kadar kısıtlıyken 48 maç oynadığımızı düşünürsek bu sezon Emre Kılınç gibi birçok mevkiyi oynayabilen oyuncuların varlığı önemliHocam bunu da Kılınç gibi ordan oraya koyarken köreltir.
Redmi 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fırsat transferi diyen de çokOrasini bilemem tabi , öyle düsünüyormus.
Bence daha fazla para cikartma icin cabalar!
Yok Türkiyeye sicak bakmiyorum felan.
Uzak duralim böyle oyunculardan, benim fikrim.
Anlaşıldı; 'vizyon' dan sınıfta kaldın. Otur 'sıfır'Ben kasimpasadan diagneyi değil trezegeyi istiyordum. Gittik öbür hiyarı aldik.
O iş çoktan bitti bence
bielsa yüzünden körelmemişse iş yapar bence ama beklentiyi iyi ayarlamak lazım
Fırsat transferi diyen de çok
Parladığı dönemde sağ kanat ve santrafor oynuyormuş. Leeds dönemi de başlarda önde oynasa da beke evirmişler.Millet sol bek sol açık diyor ama sol ayaklı sağ kanatta bence işimize yarar vidolardada baya etkili olmuş o tarafta ve yakaladığını atıyor bu adam
Renktaş mesele sağda solda oynatması değil sürekli değiştirmesi. Yoksa hocam Rieradan da kalburüstü sol bek yaptı. Ömer Bayramı keza yine geçen sene sol içte iyi değerlendirdi. Ama bu sene yaptığı en büyük hata herkesin nerede oynadığı ne oynadığı belli olan bi kadroyu oturtmamiş olması oldu.Ya tabii ki de Emre Kılınç'ı sağ kanatta köreltmek saçma geliyor bana da ama kadromuz bu kadar kısıtlıyken 48 maç oynadığımızı düşünürsek bu sezon Emre Kılınç gibi birçok mevkiyi oynayabilen oyuncuların varlığı önemli
Mesela Alioski de öyle tabii ki de aslı olarak sol bek oynamasını isterim ma gerek görüldüğünde sahanın her yerinde oynatabileceğin bir oyuncu
Onyekuruya almayacagiz ozaman. Bu arkadaşı biraz seyrettim. Iyi ortalar kesiyor. Mohammedi icin biçilmiş kaftan olabilirParladığı dönemde sağ kanat ve santrafor oynuyormuş. Leeds dönemi de başlarda önde oynasa da beke evirmişler.
Oyuncunun özelliklerini de düşünürsek bence sol iç için biçilmiş kaftan, Kılınçla rotasyonlu takılırlar. Sağ kanada daha çalımcı birini tercih ederim.
Emin olma , para ile olur tabi![]()
Kuru da alınmalı.Onyekuruya almayacagiz ozaman. Bu arkadaşı biraz seyrettim. Iyi ortalar kesiyor. Mohammedi icin biçilmiş kaftan olabilir
Bunu sol bek düşünmüyorum benBir karar verin Alioski’yi mi alıyoruz yoksa kolombiyalı yayram moreno mu neydi onu mu alıyoruz. Hepsiyle de anlaştık medyaya göre
Gelmezse Türkiye’ye soğuktu zaten, gelirse parayı basınca geldi olacak diyosun yani