rüyama girdi bugün. fenere gidiyordu. derbide bize fena bir gol atıyordu.
almanyada andre santostan yediğimiz golün bir benzeriydi

1659365644720.webp

Acayip bir gol atti ciddi keyfimi kacirdi o gol. Mac 3-2 devam etse kirmiziya ragmen bir seyler olabilirdi ADS'de kaliteli ayaklar var neticede. Gelisine harika vurmus ve top imkansiz bir yere gitmis

Sol bek değil 1 kere adam yav.90 dk full oynadığı maçlarda savunma yapamadığını görürüz bunun..

Nerede bu eleman? Geçen gün maçta göremedim?

UEFA listesine alinmamis
Bu adam o kadar da yerin dibine sokulacak bir adam değil bu arada. Jesus sistemine biraz fazla bağlı bir adam. Esnek değil. Elindeki yetenekleri sisteme uymuyor diye anında silebiliyor. Mesela bu adam PVA'dan da Emre'den de daha iyi. Kazımcan'ı daha tam göremedik. Formayı alır almaz sakatlandığı için ondan iyi mi bilemiyorum ama bizde olsaydı bu sene net olarak 15-16 maçta 11 çıkardı bu adam.

Son düzenleme:
Bu adam o kadar da yerin dibine sokulacak bir adam değil bu arada. Jesus sistemine biraz fazla bağlı bir adam. Esnek değil. Elindeki yetenekleri sisteme uymuyor diye anında silebiliyor. Mesela bu adam PVA'dan da Emre'den de daha iyi. Kazımcan'ı daha tam göremedik. Formayı alır almaz sakatlandığı için ondan iyi mi bilemiyorum ama bizde olsaydı bu sene net olarak 15-16 maçta 11 çıkardı bu adam.

PVA ve Emre kadar bizde oynarız heralde

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

arslanholt adama traore ayısını nötralize edip oyundan çıkarttırmıştır bu herif troreyi karşısında görse bana müsade der bırakalım şu pva gömme ezberini aliyovski müthiş dediniz herif 2-3 ayda bir oyuna girip çimleri koklayıp çıkıyor.

Geri
Üst Alt