Adamlar herhangi biryerden aklanmamalarına rağmen hala inkar yoluyla yırtabilecekleri düşüncesindeler. Ne kadar "yapmadım" o kadar "ikna edici" kafasındalar heralde. Lan her boka başvurdunuz. Suçlu bulundunuz. İtiraz ettiniz. Sonuç değişmedi. Sen neyin kararını tanıyorsun onu söyle de o da suçlu bulsun bitsin bu karın ağrısı. Mevcut hukuka laf ediyorsun da karşı argümanın saf inkar ve "yapsak denizli de yapardık keh keh" Ciddiye alınacak bir camia değil. Bu işin sonu nereye varır bilmiyorum artık beni de baydı bu pişkinlikler, şerefsizlikler. Ne kadar küçük ve çirkef bir kulüp olduklarını görmüş oldu.
Öyle ya da böyle ülkenin en büyük 2. kulübünü babasının takımına çeviren adamı, tüm bu kepazelikleri yapan adamı; ne yönetim, kültür vasıtasıyla ne de taraftar baskısıyla kulüpten uzaklaştıramayan aksine destek çıkıp küçülen bir camia olarak tarihte ki yerini almıştır.
Düşünüyorum da bizim başımız böyle YÜZ KIZARTICI VE ADİ bir suçla gündeme gelseydi taraftar, lise ve tüm camia; sorumluları kulüpten temizler, adını temize çıkarırdı. Gönül verdiğim takımımı bu durumla yüzyüze bırakan adamı neden koruyayım ben.
Bu yüzden fenerbahçe ilk harfi büyük yazılmayacak kadar küçük bir kulüptür. An itibariyle.