F.Bahçe: "Aziz Yıldırım'ın suç örgütü olmaktan onur duyuyoruz"

bu bir manifesto

benmi yalnis anliyorum ?

bknz. PKK manifestosu ayni icerige sahip

Adamlar herhangi biryerden aklanmamalarına rağmen hala inkar yoluyla yırtabilecekleri düşüncesindeler. Ne kadar "yapmadım" o kadar "ikna edici" kafasındalar heralde. Lan her boka başvurdunuz. Suçlu bulundunuz. İtiraz ettiniz. Sonuç değişmedi. Sen neyin kararını tanıyorsun onu söyle de o da suçlu bulsun bitsin bu karın ağrısı. Mevcut hukuka laf ediyorsun da karşı argümanın saf inkar ve "yapsak denizli de yapardık keh keh" Ciddiye alınacak bir camia değil. Bu işin sonu nereye varır bilmiyorum artık beni de baydı bu pişkinlikler, şerefsizlikler. Ne kadar küçük ve çirkef bir kulüp olduklarını görmüş oldu.

Öyle ya da böyle ülkenin en büyük 2. kulübünü babasının takımına çeviren adamı, tüm bu kepazelikleri yapan adamı; ne yönetim, kültür vasıtasıyla ne de taraftar baskısıyla kulüpten uzaklaştıramayan aksine destek çıkıp küçülen bir camia olarak tarihte ki yerini almıştır.

Düşünüyorum da bizim başımız böyle YÜZ KIZARTICI VE ADİ bir suçla gündeme gelseydi taraftar, lise ve tüm camia; sorumluları kulüpten temizler, adını temize çıkarırdı. Gönül verdiğim takımımı bu durumla yüzyüze bırakan adamı neden koruyayım ben.

Bu yüzden fenerbahçe ilk harfi büyük yazılmayacak kadar küçük bir kulüptür. An itibariyle.

Tarihin en kirli sayfalarında yer almaktır fb olmak. Kalkmış onurdan bahsediyor zerre iradesi olmayan, beyinleri ve düşünce yetileri pas tutmuş şeref yoksunları. Yüzsüzlüğün bu kadarını görmek mevzu fb olunca yine şaşırtmadı.

[Tapatalk]

bilmezmiyiz hiç? Sizin nekadar utanmaz oldugunuzu Türkiye hariç bütün dünya biliyor

Dunya tarihinin en sikeci, en pislik, en serefsiz kulubu/olusumu.

Taraftarı galeyana getirmek için yapılmış bir açıklama daha.Bir taraftarda demiyor bizim basket takımımızın sponsoru cemaat denince akla ilk gelen marka ! Kığılı gibi o kesme yakın birisi yıllardır içimizde.Hiç demiyorlar mı bu "tarlalar" konuşmaları nedir arkadaş diye.

Taraftarı galeyana getirmek için yapılmış bir açıklama daha.Bir taraftarda demiyor bizim basket takımımızın sponsoru cemaat denince akla ilk gelen marka ! Kığılı gibi o kesme yakın birisi yıllardır içimizde.Hiç demiyorlar mı bu "tarlalar" konuşmaları nedir arkadaş diye.

demezler üstad işlerine gelmiyor çünkü. böyle bir lekeyi kabullenmek istemiyorlar. burunları o kadar kalkıkki ve bu aziz denilen şahsiyet bunları öylesine hipnoz durumuna getirmişki, haklarında verilen ne karar olursa olsun işlerine gelmeyen bi şey olduğunda direk suçu başkalarında arıyorlar. bi kerede akıllarına gelmiyor bizi bu duruma düşüren, klübün adını lekeleyen herife niye bu kadar destek veriyoruz diye. ama beter olsunlar çünkü sonuna kadar hakediyorlar. ve allahın tokadı devamlı üzerlerinden eksik olmuyor

Bütün mahkemeler savcılar, uefa, cas vs ne kadar mahkeme varsa hepsi seni suçlu bulmuş adamlarda zaten biz suçsuzuz demiyorlarki. biz şike yaptıysak fener için yaptık, aziz terör örgütüne üye olmaktan şeref duyuyoruz diyorlar. inkar etmiyorlar. onların tek derdi nasıl olurda kamuoyunu kandırırız kendimizi yalanlarla dolanlarla aklarız nasıl olurda aptal! fb taraftarını kandırırız. tek dertleri bu. ama 60 milyon insan yemiyor artık bunları. malesef fb taraftarıda kısmen uyananlar olsada vaziyeti yemiş durumda. ama yıllar sonra o fb taraftarıda azize hakettiği cezayı verecek ve kendi tarihinde onu utanarak anacak ve tarihinden silecektir. yaptığı eserlerle birlikte onu silmek isteyecektir. içindeki Galatasaray nefreti kendi fb sevgilerinin önüne geçmiş olan ve bunu fb sevgisi zanneden aziz gibi fbliler birgün uykudan uyanacaktır.

Geri
Üst Alt