F.Bahçe ve Aziz Yıldırım Komedisi

Emre Saykal

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
3 Temmuz 2011'den beri, şikeyle suçlanan ve şike yaptığı 5-6 kurum tarafından tescillenen kulüp; “kendisine müdahele ettiğini ve Fenerbahçe'yi bitirmeye çalıştıklarını” savundukları AK Parti’yi, şimdi neden referans alarak boy boy gazete ilanları veriyor ?

Denize düşen yılana sarılır. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. Al birini vur ötekine. İt iti ısırmaz. Aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık. Vs vs hesabı işte... Ama en önemlisi bugün elini veren yarın totosunu verir...:) Bunlarınki o hesap...

İki noktaya dikkat etseler olayı çözecekler.

Aziz Yıldırım'ın "Kişisel ve kurumlar ayrılacakmış, olmaz öyle şey, ben şike yaptıysam Fenerbahçe için yaptım"

sözü ve Yargıtay kararı öncesi Fransa'da bekleyip karar sonrası gövde gösterisi ile dönüşü.

Aziz Yıldırım baştan beri tüm hal ve hareketleri ile Fenerbahçe kulübünü ve taraftarını arkasına almaya çalışıyor. Suç işlemişler, siyasi sebeplerle açık olmuştur, alakası yoktur. Bu apayrı bir tartışma konusu. Ama Aziz, en baştan bu olaydan yara almadan çıkmak, çıkamayacaksa da etrafa da zarar verip gidebilmek, yani tabiri caizse kolay lokma olmamak için taraftar ve kamu oyu desteğini almaya çalışıyor. Son derece saçma olduğu konusunda hemfikir olsak da, kişi ve kurum ayrılmalı lafna itirazı bu sebeptendi. Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe ayrılırsa, Aziz'in hiç bir gücü kalmayacaktı.

Aynı şekilde yargıtay kararı açıklandığında burada olsaydı hiç bir şey olmayacak, yurt dışında kalsaydı kaçak damgası yiyecekti. Ama kararı dışarıda bekleyip içeriye dönerek tam bir şov yaptı. Olayın detayına hakim olmayan herkes bu harekete "helal olsun" der.

Aziz Yıldırım, baştan beri kendisine saldıran biri olduğuna kendini inandırdı. Kendi hataları ve suçları kendisini zor duruma soksa da bunu kabul etmedi. Sürekli başka yerlerde suç aradı. Hayali düşmanlar uydurdu. Arkasındaki insanlara sürekli farklı hedefler gösterek, gerçek problem, yani kendisini dışarıda tutmayı başardı. Gücü elinde tutma sevdası öyle bir noktaya geldi ki, iki gün önce düşman olduğu ile ittifak kurmak, ittifak olduğunu ise hedef tahtasına oturmaktan çekinmedi.

Yani şu anda tek amacı, kamu oyunu arkasında tutmak ve sürekli sahte düşmanlar yaratmak. O yüzden böyle diyordun şimdi böyle diyorsun gibi mantıklı sorular kendisi için bir şey ifade etmiyor.

Son iki paragrafta anlattığım durum sadece ilk baştaki isim değiştirerek farklı kişilere de uygulanabilir ama uzatmayalım konuyu :D

Etrafında ki iletişimciler falan baya sağlam adamlar yoksa Aziz bu işlerden anlamaz ama Aziz'i yönlendiren iletişimcilere helal olsun..

Adamlar her türlü yoldan mücadele veriyorlar ve bu mücadeleye kitlelerini inandırıyorlar.

Hoş bahsi geçen camianın ne mal olduğunu biliyoruz ama bu olayların binde biri bizim başımıza gelse bu tarz bir mücadele veremeyeceğimizi adım gibi biliyorum.

Tenezzül etmezdik konusu ayrı, gider cezamızı çeker geliriz derdik ama bence bu tarz bir mücadele veremezdik...

bunların yatacak yeri yok anelkanın eliyle attığı golleri filan unuttuğumuzu sanıyorlar

Bunlarin hepsi danisikli dovus.Bunun baska bir izahi yok. Bu isin sonunda UEFA ve FIFA gibi kurumlardan bir yaptirim gelecegi asikar.Ama milli takim bazli ama kulup ama kisi bazli.Anladigim kadariyla burada yapilmak istenen bir sekilde ya bu isten birileri veya kurumlarin referansi ile gelebilecek yaptirimi ortadan kaldirmak veya minimize etmek.Ikinci bir secenek ben okka altina gidiyorum giderken goturebilecegim kadar kisi gotureyim mantalitesi. İsin ozeti sudur ki;her ne yapilirsa yapilsin UEFA ve FIFA gibi kurumlar kendi kurallari dahilinda yapilacak islemleri gerceklestirir.Olayin siyasi yonu ile alakadar olmaz.

Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk

Yüz kızartıcı suç işlemişleri, cezalandırmamak için bu kadar takla atan, çırpınan başka bir ülke, millet var mıdır ? Olabilir mi acaba ?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Suratlarına tükürülse yarabbi şükür diyecekler.

Geri
Üst Alt