Tier 1 Fabián Ruiz İçin PSG'ye İlk Teklif Yapıldı

Luis Enrique vs Okan Buruk mu? Yine elmayla armudu çarpıştırıyorsunuz.

Luis Enrique’nin arkasında Katar sermayesi var, Mbappe’yi gönderince yerine istediği oyuncuyu alabilir, alabiliyor.

Enrique 'prensipler' diyerek lüks takılabilir çünkü hata payı milyar dolarlarla süslenmiş. Donnarumma'yı veya Mbappe'yi kovmak yürekle değil, arkandaki sınırsız çek defteriyle alakalı bir durum.

Tüm yaz Sara isterse Ruiz gibi olabilir derken Dursun Papi aslını getiriyor.

Etikete takılmayıp tepki çekme ihtimaline rağmen sürüye uymayıp fabianı istemiyorum demen çok güzel hareketti

Kendim gibi cesur adamlar görünce seviniyorum

Sen ben biz kimiz biliyomusun,etikete takılmayıp mbappe gibi birine istemezük çekip sonucunda şampiyonlar ligini kazanan enrikeyiz
Duyan da Mbappe kendi gitmedi zannedecek. :asd:

Yakinda bonservis ve maas cok fazla geldi, baska alternatife bakacagiz haberleri düser. Gelecek hafta belki Bentancuru istiyor oluruz. Muslera ve Torreira devreye girdi ve oyuncuyu ikna etmeyi istiyor falan filan.

28. ine kadar böyle oyalarlar taraftari. Isin sonu kazikli Onyedika veya Ligden Oulai/Dennise gidecek bence.

ortaya attığı oyuncu da öyle sıradan biri değil bu ergen arkadaş çıkıp hesap vermeli artık

Olm lazım değil, o tipte orta saha aramıyoruz falan ne anlatıyorsunuz ya :asd: İspanya'nın milli maçlarında falan da mı izlemediniz, adam orta sahanın sözlük anlamı resmen. Şu anda piyasada 3 tane 8 numara say desen aklıma ilk gelen adam bu olur.

Olmaz da hadi geldi diyelim, Tor'la Lemina olmaları gerektiği gibi (nadiren beraber (Liverpool gibi maçlarda) ağırlıklı olarak dönüşümlü) 6'da oynarlar, yanlarına bu arkadaşla beraber Sara'yı, Yunus'u ya da İlkay'ı koyarsın. Sonra bu arkadaşın Sane'yi, Osimhen'i, İcardi'yi, Barış'ı, Yunus'u nasıl ihya ettiğini keyifle izlersin.

Ben de fizikli, ikili mücadeleye giren adam istiyorum da o senaryoda zaten Tor'u 8 gibi oynatıp ileride baskıya gönderiyorsun. O yüzden Gueye falan gibi defansif adam bakıyorlar. Luiz varken varsın basmasın, bu herifteki oyun zekasıyla bütün rakiplere basıp geçersin zaten.

Bu arada ,bu adamı turkiyeye getirmek su an imkansiz İspanya milli takimi as oyuncusu ,çaptan düşmediği icin bizim gibi liglere gelmez ,boşuna yangına gerek yok

luis enrique bırakmaz hiçbir yere devre arasında böyle bi adamı kendi takımından iyi bons elde etmeden.

Geri
Üst Alt