Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
Bizim taraftarın ozetlerden futbol izlediği belli oluyor maalesef, Genduzi bize uyardı diyen kitle onun 2 3 gömlek iyisi oyuncu icin Fabian ruiz icin bize uymaz diyor ,Allah akıl fikir versin diyorum sadece
CL maçları moralimi bozmakta.Hocamla arayi duzelttiniz mi
Duyan da Mbappe kendi gitmedi zannedecek.Etikete takılmayıp tepki çekme ihtimaline rağmen sürüye uymayıp fabianı istemiyorum demen çok güzel hareketti
Kendim gibi cesur adamlar görünce seviniyorum
Sen ben biz kimiz biliyomusun,etikete takılmayıp mbappe gibi birine istemezük çekip sonucunda şampiyonlar ligini kazanan enrikeyiz

İnstadan bi avratı takip etmeğa başladınIlgi kagidi ne?
Elimizde orta saha yok oyuncu beğenmiyorlarBizim taraftarın ozetlerden futbol izlediği belli oluyor maalesef, Genduzi bize uyardı diyen kitle onun 2 3 gömlek iyisi oyuncu icin Fabian ruiz icin bize uymaz diyor ,Allah akıl fikir versin diyorum sadece

İspanya'nın milli maçlarında falan da mı izlemediniz, adam orta sahanın sözlük anlamı resmen. Şu anda piyasada 3 tane 8 numara say desen aklıma ilk gelen adam bu olur.Zor ama imkansiz degil.Bu arada ,bu adamı turkiyeye getirmek su an imkansiz İspanya milli takimi as oyuncusu ,çaptan düşmediği icin bizim gibi liglere gelmez ,boşuna yangına gerek yok