# Fabricio Coloccini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Fabricio Coloccini

Ali Fuat BÜYÜKKESKİN

Güvenilir bir kişidir..Laf olsun diye haber koymaz..Heleki kendi adının geçtigi bir haber...uA'ya takılan Ali'yi az çok tanır..Hayırlısı olsun..

Ben Turkspor'a degil Haberi koyana bakıyorum:D

Ali Fuat BÜYÜKKESKİN

Güvenilir bir kişidir..Laf olsun diye haber koymaz..Heleki kendi adının geçtigi bir haber...uA'ya takılan Ali'yi az çok tanır..Hayırlısı olsun..

Ben Turkspor'a degil Haberi koyana bakıyorum:D

renktaş emin misin acaba ya? gerçekten doğrumudur? eğer öyleyse bu gece bekleyecem artık...

Bunu mu dert ettin:D:D,Hele bir gelsin;)

Sag bek oynar,Stoper oynar,Önlibero oynar..Daha ne istiyorsun..

evet çok yönlü bir oyuncu gerçi son senesinde bir düşüş yaşadı performansında ama takım olarak kötüydü bu sene o yüzden düştüler inşallah gelir coloccini-popescu servette bülent korkmaz olur ve bu takım tadından yiyilmez ama sabri aklıma geldikçe o tad kaçıyo:D:D:D

Bunu mu dert ettin:D:D,Hele bir gelsin;)

Sag bek oynar,Stoper oynar,Önlibero oynar..Daha ne istiyorsun..

bu adam gelirse cok sevinirim ve cok güzel bir takım olacak zaten öyleyiz defans derdinide çözmüş oluruz ama rijkaard a yabancı sınırlanmasını söylerler inşallah :D önümüzdeki sene tobias da oynarsa kewell yedek oturur :D takıma bak be

Kusura bakmayın arkadaşlar ama Coloccini öyle ahım şahım bir adam değil. Gittiği hiçbir takımda tutunamadı. Ayrıca bu adam sağ bek değil. Umarım gelmez.

Kusura bakmayın arkadaşlar ama Coloccini öyle ahım şahım bir adam değil. Gittiği hiçbir takımda tutunamadı. Ayrıca bu adam sağ bek değil. Umarım gelmez.

Gecen sene cok kötü bir sene gecirdi dogru ama ondan önce seneler dir Deportivoda mükemel oynadi cok kaliteli servet - coloccini süper ikilli olur bence

kötü bir sezon geçirmiş demek kötü futbolcudur demek değil, unutmayalım Servet de fenerdeyken nası bir sezon geçirmişti...

ayrıca şu an ortada dolanan isimlerden en sağlam ve en teknik olanı, sonuçta İtalyan futbolcusu...

Anlamıyorsunuz bu adamın sürekliliği yok. Bir defans oyuncusunun en büyük özelliğidir standart oynaması. Ama yok bu adamda ondan. Lincoln 2 olur.

Gecen sene cok kötü bir sene gecirdi dogru ama ondan önce seneler dir Deportivoda mükemel oynadi cok kaliteli servet - coloccini süper ikilli olur bence

evet geçen sene kıyas olmamalı bence takım olarak kötü olan bir takım çok gol yer az gol atar bundanda nasibini aldı coloccini çok kaliteli bir oyuncu milli takımındada izledim alınırsa çok iyi olur

kötü bir sezon geçirmiş demek kötü futbolcudur demek değil, unutmayalım Servet de fenerdeyken nası bir sezon geçirmişti...

ayrıca şu an ortada dolanan isimlerden en sağlam ve en teknik olanı, sonuçta İtalyan futbolcusu...

Arjantin demek istedin herhalde renktaş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt