# Fabricio Coloccini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Fabricio Coloccini

Newcastle geçen yıl takım olarka kötü sezon geçirdi..Sonucunu gördük..

valla şimdiki yönetime çok teşekkür ediyorum taraftarımızı öyle doyurduki yıldız transferlere artık kolay kolay oyuncu beğenmiyoruz eskiden olsa coloccini deseler kimse inanmazdı şimdi ki duruma bak durmak yok yola devam:D:D:D:cool:

--------------------FranCo-------------------

Ugur-------Coloccini--------Servet-------Hakan

--------------Aurelio--------Topal-------------

---------------------Elano------------------

----Keita------------------------------Arda

-------------------Baros--------------

Bu kadro uefayi alir vallah :)

Coloccini'yi bu kadar öven arkadaşlar sanırım hiç Coloccini'yi izlememişler.

Bir kere şunu belirtelim. Coloccini'nin sağbekliği bizim Song'un , Emre Güngör'ün sağbekte oynadığı düzeydedir. O yüzden sağbekte oynayacağına bence Sabri kalsın orda daha evladır. Yani çok yönlü diyenler sizi aldatmasın.

2. ve en önemlisi Coloccini'nin devamlılığı. Bu adam için istikrarın " i " sini bile söylemek oldukça zor. Bir maç 10 üzerinden 10 puanlık oynarken , bir sonraki maçta , herhangi bir olumsuzluk ( Sakatlık , oyun şablonu , yer ve zemin farkı ) olmamasına rağmen 10 üzerinden 5'lik oyunlar çıkarabilmektedir. Aynı şekilde maç içinde dahi sürekliliği yoktur. Çok iyi götürdüğü maçı 75. dakikada yaptığı bir hata ile mahvedebilmektedir.

O yüzden kendisi Milan'da , Villarreal'de , Alaves de , A.Madrit'te , Newcastle da tutunamadı. Sadece Deportivo performansı ve çıkış yaptığı A.juniors'da sergilediği performans elle tutulur cinsten.

Bu demek değildir ki Coloccini yeteneksiz bir futbolcu. Kesinlikle hayır. Hatta mevkisine göre oldukçada tekniktir kendisi.

Ama ben Coloccini'yi Anelka'ya benzetiyorum. İstikrar olarak. Yeteneklerine kimse birşey diyemez lakin oynamadan da tam bir muamma.

Eğer olurda gelirse umarım Anelka'nın Chelsea'da tutturduğu dikiş gibi Coloccini'de bizde dikiş tutturur.

Not : Anelka ile Coloccini kıyaslamam sadece istikrar açısındandır. Yoksa ikisininde çok ayrı mebkilerde , çok bambaşka meziyetlere sahip olduklarının farkındayım.

Sanırım Servet'in yerine formda bir Emre Güngör'ü tercih ederim.

Y abeyler ne oldu,bir kebap yemege ciktim disari,birden oyle yok COLLOCINI?YOK GELDI ?GELECEK VS....,ne is birisi aciklasin ,yoksa bu gece haber var mi,ne is?

sağ bek olarak alınacaksa aradığımız isim olmaz.

her oyuncunun bir asıl mevkisi vardır bir de başka oynayabileceği mevkiler.

zaccardo'nun mesela 1.mevkisi sağ bek, 2.mevkisi stoperdir.

coloccini'nin ise 1.mevkisi stoper, 2.mevkisi sağ bektir.

ikisi birbirlerinin alternatifi olacak oyuncular değildir örneğin.

mesela rijkaard sağ bek istediyse zaccardo; stoper istediyse coloccini alınır.

iki mevkide de aynı performansı sergilemesini bekleyemeyiz oyuncuların.

stoper olarak alınacaksa bize uygun bir isim; top tekniği, çevikliği olsun. boyunun kısalığına bakmayın hava toplarında çok başarılıdır.

sadece son sezonuna bakarsak eğer bu oyuncuyu hiçbir kulüp, kimse istemezdi sanırsam.

gerçekten çok kötü bir sezon geçirdi.

newcastle'a kurtarıcı olarak 10 milyon euro'nun üzerinde bir paraya flaş trasnfer olarak gelmişti ama deyim yerindeyse çuvalladı.

newcastle gibi defans kurgusu bu kadar zayıf bir takımın defansaına o da çare olamayınca düşmelerinde etkili oldu diyebiliriz.

ama ben coloccini'yi bu son sezonu dışında değerlendiriyorum.

istikrarsız denilmiş, doğru olabilir ama deportivo'da müthiş istikrarı ve başarılı 4 sezon geçirmişti.

eğer son sezon yaşanmamış olsaydı eminim bu oyuncunun değeri 10-15 milyon euro olurdu,

ve biz gelmesi için can atıyor, hayal kuruyor olurduk burada.

stoper olarak alınacaksa bize uygun bir isim; top tekniği, çevikliği olsun. boyunun kısalığına bakmayın hava toplarında çok başarılıdır.

sadece son sezonuna bakarsak eğer bu oyuncuyu hiçbir kulüp, kimse istemezdi sanırsam.

newcastle'a kurtarıcı olarak 10 milyon euro'nun üzerinde bir paraya flaş trasnfer olarak gelmişti ama deyim yerindeyse çuvalladı.

newcastle gibi defans kurgusu bu kadar zayıf bir takımın defansaına o da çare olamayınca düşmelerinde etkili oldu diyebiliriz.

istikrarsız denilmiş, doğru olabilir ama deportivo'da müthiş istikrarı ve başarılı 4 sezon geçirmişti.

eğer son sezon yaşanmamış olsaydı eminim bu oyuncunun değeri 10-15 milyon euro olurdu,

yüzde yüz katılıyorum:f50:

Saygi duyarim fakat boyle dizilisle oynamayacagiz. Ve hala neden Arda'yi sol aciga yazarsiniz anlamiyorum. Cocugun verimi dusuyor orda. Onu oraya hapsetmemek gerek. Arda sol ic gobekte dehset oynuyo ve birde Harry Kewell ust duzey forma girmek uzere. Bu sezon Arda ve Kewell sol'da parlayacak, demedi demeyin.

Orta alan su sekilde olur:

---------------Topal------------------

--------Elano---------Arda------------

Bunlarin onunde Keita Baros Kewell

Kimse bunlar yan yana oynamaz demesin bal gibi oynar bal gibi savunma'da yapar. Gecen sezon biz 4 lu starla oynadik. Noldu? Avrupa'da rakipleri perisan ettik, basmadik yer birakmadik ta ki kondisyonumuz bitene kadar. Eeeh bu sezon kondisyon sorunumuz olmicak tam tersi ust duzey olacak.

Ligde ise Avrupa'da oynadigimiz gibi oynamadik cunku oyuncular takmiyodu hocayi kafaya ama artik Rijkaard var ve bir cok macta Avrupali gibi oynayacagiz. Bomba gibi geliyoruz. Belki bu sezon uyum sorunu, alisma sorunu vs vs yuzunden hersey istedigimiz gibi gitmeyebilir (ama yinede sampiyon oluruz bence) fakat gelecek sezon cok cok daha iyi oluruz ve rekor kirariz ligde. Samp liginde de cok iyi yerlere gelebilir.

Helal olsun süper yazmisin sonuna kadar katiliyorum :005:

keitasız ve kewellsız kadro kuran arkadaşlara çok kızıyorum (!) :D

yapmayın gözünü seviyim , bu isimlerden vazgeçilir mi ?

ileri 5limiz çok konuşulacak bu yıl : Arda-Elano-Keita-Kewell-Baros.

şimdi yönetim colloccini gibi bir adamı getirip , yanında aurelioyu da alıp takımın ofans gücünü en iyi şekilde kullanmaya çalışıyor.

yani bu takım sırf ofansı iyi olmayacak defansı da iyi olacak ki bu 5li birlikte oynasın.

Ali Fuat BÜYÜKKESKİN' Alıntı:
Uydurma falan yok.

Ne zaman birşeyi uydurdum da yazdım ki...

Ben gazateci falan değilim. Onların işi uydurmak. Ben bildiklerimi duyduklarımı yazarım.

Onlar birşey duymadan yazar..

Bilmezler bilmiş gibi yaparlar. Duymazlarsa duymuş gibi yaparlar.

Elano olayında olduğu gibi güvendiğim bir kaynak..

Takım olur vermiş. Sıra oyuncuyu iknaya geldi.

Zaten 3-4 gün önce Coloccini’nin geleceğine inanmıyordum. Ama şartlar oluştu diye birşey yazmıştım. Bugünde bir iki yerden doğrulattım yazdım.

Hayırlısı olsun ne diyim.

Bu arada geç yazdığım için kusura bakmayın.

Asker ziyaretine geliyorlar oraya da bakmam lazım.

Yoksa 24 saat burdayım. Burdan kaçacak halim yok.

ultraslan forumda alinti

Renktaş ama defansa yabancı transferimiz olursa L.Franco'yla birlikte 7 yabancımız oluyor, muhteşem 5 liyi aynı anda oynatmamızın imkanı yok ki o durumda.

------------leo---------

ugur-coloccini-servet-balta

-----------topal----------

----elano--------arda-----

-keita-----------------kewell

-----------baros------------

nasil olmiyor?

Nonda ve Linderoth zaten yedekler.

----------------------leo franco---------------------

sabri-------coloccini--------servet-----------hakan b.

---------elano------m.topal------arda--------------

keita---------------baroş-------------------kewell

bu şekillde 7 yabancı değil 6 yabancı oluyor bu karroyla dünyanın bütün takımlarına kafa tutabiliiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt