# Fabricio Coloccini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Fabricio Coloccini

bu adamla ilgili hicbir gelisme var mi gundemde ?

konu ilk sayfaya gelmis yine :D

Martins ve Coloccini satilikmis

güzel olur doğrusu servetin yanına yakışır Cimbomuma

stoperde böyle bir ismime ihtiyac var gökhan ve emre ile olacak iş degil...

Coloccini süper olur Servetle beraber arkayı güvenceye alırlar

servet - coloccini - gökhan - e.güngör

gerçekten iyi biri savunma hattımız olur.

edit: savunma hattı derken dizilişi kastetmedim, elimizdeki as ve yedek stoperleri kastettim. yanlış anlaşılmaya müsait olmuş biraz. :)

coloccini çok iyi bir defans oyuncusu. pozisyon hataları yapabiliyor ama meira gibi güven vermeyen bir tip değil.aynı zaman da teknik kapasiteside çok yüksek.inşallah bu sene onu servetle yan yana izleme şansımız olur.

servetin sağ bekte olduğunu hayal edemiyorum:D

Rijkaard düşünmez bence o daha çok hücum-bek sever diye biliyorum

as stoper ve yedek stoperler olarak 4 oyuncuyu da yazmış.. orda bir defans kurgusu oluşturmak istememiş ;)

servetin sağ bekte olduğunu hayal edemiyorum:D

Rijkaard düşünmez bence o daha çok hücum-bek sever diye biliyorum

yanlış anlamışsın ben bunu diziliş olarak yazmadım elimizdeki stoperler bunlar diye yazdım :)

neyse editliyim yanlış anlaşılmaya müsait bir mesaj olmuş biraz da haklısın :)

stoperde böyle bir ismime ihtiyac var gökhan ve emre ile olacak iş degil...

Emre derken kastettiğin Emre Güngör'se ben onu Coloccini'ye fazlasıyla tercih ederim,sağlam ve formunu yakalamış bir Emre bana kalırsa Türkiye'nin en iyi stoperidir.

Collocini gelirse süper olur ama bütçemizi aşar mı acaba orasını bilmiyorum.

Emre derken kastettiğin Emre Güngör'se ben onu Coloccini'ye fazlasıyla tercih ederim,sağlam ve formunu yakalamış bir Emre bana kalırsa Türkiye'nin en iyi stoperidir.

emre güngör servet'le iyi bir uyum yakalamıştı ama emre'nin de tam olarak oyunu kurabildiğini söyleyemeyiz. uzun topları iyi kullanıyor ama bu oyun kurmak değil. coloccini bu eksikliği giderebilcek bir oyuncu. ama tabii sağlam bir emre'nin bu takımın önemli oyuncularındandır orası doğru. gökhan'la aynı kefeye konulmamalı.

Bence şu "geriden oyun kurabilme" olayının üstünde bu kadar durmanın anlamı yok,çünkü geriden oyunu sadece İspanya'da kurabilirsiniz,çünkü boşluklar fazladır,hücum futbolu oynanır bu yüzden geriden atılan paslar tehlike yaratabilir.

Bu işi şu anda Dünya'da en iyi yapan oyuncu kim?Pique..

Peki Pique neden Manchester'da tutmadı?

Çünkü fizik gücünün üstün olduğu,geriden atlan pasların etkisiz kalacağı bir ligde oynuyordu,bana kalırsa Turkcell Süper Lig'de de öyle geriden oyun kuramazsınız,üstelik Galatasaray gibi bir takımın karşısında savunmaya yatan takımların kilitlerinide bu stoperler açamaz,bu yüzden vazgeçelim bu oyun kurabilme yeteneği olan stoper sevdasından.

emre güngör servet'le iyi bir uyum yakalamıştı ama emre'nin de tam olarak oyunu kurabildiğini söyleyemeyiz. uzun topları iyi kullanıyor ama bu oyun kurmak değil. coloccini bu eksikliği giderebilcek bir oyuncu. ama tabii sağlam bir emre'nin bu takımın önemli oyuncularındandır orası doğru. gökhan'la aynı kefeye konulmamalı.

Emre Gungor kendi sahamiza cekilip akilli kontralara ciktigimiz her macin yildizi olmustur, nedeni ise iyi bir kesici olmasi. Zira birebirlerde Kezman, Barbarez ve Kiessling gibi oyuncular karsisinda neye ugradigini da gorduk. Insallah kendini gelistirir ama suan ki haliyle 17'lik Semih bile etmez bana gore.

Bence şu "geriden oyun kurabilme" olayının üstünde bu kadar durmanın anlamı yok,çünkü geriden oyunu sadece İspanya'da kurabilirsiniz,çünkü boşluklar fazladır,hücum futbolu oynanır bu yüzden geriden atılan paslar tehlike yaratabilir.

Çünkü fizik gücünün üstün olduğu,geriden atlan pasların etkisiz kalacağı bir ligde oynuyordu,bana kalırsa Turkcell Süper Lig'de de öyle geriden oyun kuramazsınız,üstelik Galatasaray gibi bir takımın karşısında savunmaya yatan takımların kilitlerinide bu stoperler açamaz,bu yüzden vazgeçelim bu oyun kurabilme yeteneği olan stoper sevdasından.

Libero hedefi olan her takimin olmazsa olmazidir. Semih veya Murat akca bu gorevi ileride ustlenebilirler. Senin dediginde dogru fakat bu, top ayagindan cikmasi icin ne yaptigini bilmeyen Gokhan Zan'la olmaz.

Servet satılsaydı ilk tercihim Coloccini olurdu.Ancak şuan bu defans şişikinliğinde sanki biraz lüks olur bize.

oyun kurmaktan kastın stoperin oyuncuyu pozisyona sokması, tehlike yaratması ise bir nebze haklısın. gerçi geçen sezon meira'nın bursaspor maçında baros'u karşı karşıya bıraktırdığı nefis bir ara pası vardı ama haklısın bunları ispanya'da yaptığın kadar türkiye'de yapamazsın. ama oyun kurmak sadece bundan ibaret değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt