# Fabricio Coloccini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Fabricio Coloccini

Bu elemanda iyidir ama ucuza kapatılırsa iyidir :) Bu arada, Sneijder'de Van Der Vaart'da gelmez fazla düşünmeye gerek yok.

ben sallamasyon yapmıyorum arkadaşlar.duyum vardı yazdım.olur olmaz orasını bilemem.dalga geçilecek bişey söylemedim

Van der Vaart Realde fazla forma şansı bulamıyor 10 milyon avroya işi bitirir Haldun:ka19:Sneijder imkansızda VDV gelebilir

Bence Sneijder'den daha zor van der Vaart'ın gelmesi. Bu herif doğuştan lider. Gittiği her takımda kaptanlık yapmış. Hollanda'da Sneijder'den daha başarılı olmuş. Oynadığı her takımın taraftarı tapıyor bu adama. Ve yıllardır milli takımda da oynamasına rağmen hala 26 yaşında!!! Şu anda kariyerinin en yüksek noktasında ve ordan devam etmek isteyecektir.

Ayrıca Sneijder/van der Vaart'tan birisini kesinlikle Bayern'in alacağını düşünüyorum, ki bu Ribery giderse van der Vaart olabilir. Eğer Leonardo'nun yerinde olsaydım, Sneijder'i olduğu yerden jipimle alıp, apar topar "bir gün herkes AC Milan'lı olacak" şapkası giydirirdim.

Melih Abinin de söyleyeceği isim Coloccini idi sanırım..

edit:Ben fikrimi paylaştım, şimdi kimse çıkıp Melih abiye sallamasın..

çıkıp mş ye sallamaya hakkımız yok mu?

saat 4 e kadar bekledim.Çoğu renktaşımız da bekledi.Saat 3 te açıklanacak dedi.

Eğer açıklanmazsa ben ismi söyleyeceğim dedi.

2 gündür ortalarda yok.Bari ismi söylese.

mevzu ne biri genemi duyum almış :D

başına birşey gelmiş olmasın. :D

şaka bir yana ben melih abi'nin iyi niyetine gğveniyorum. kaynağına fazla güvenmiş o da fos çıkmış anlaşlan.

inşallah yakında online olur da görrüz bakalım ne diyecek.

Melih Sabanoglu´nun sitesinde yorum yapmamasinin bir sebebi mutlaka var..

1. Yanlis bilgi edindigi icin sinirlendi ve transfer hakkinda yorum yapmamaya karar verdi

2. Transferin gerceklesme ihtimali hala devam ediyor, MS´de bekliyor..

Adnan Polat , oğluma bile söylemiyorum diyor transferlerle ilgili. Bu blogcular , spor yazarları şunla konuştum şöyle bir bilgi aldım içerden deyip duruyorlar.Koskoca başkan oğluna bile söylemiyorsa bu adamlar nereden duyupta atıp tutuyorlar anlamıyorum.Onun için hiç bir transfer dedikodusuna veya bir oyuncuyla anlaştık ismi bende saklı gibi saçma yazılara güvenmiyorum , güvenmeyelim.

Keşke ne söylemek istediğimi anlasaydız, sonra yorum yapsaydınız.. Ben Melih abinin bahsettiği ismi tahmin ediyorum, forumda paylaşıyorum, kimsenin de ben Coloccini dedim diye Melih abiye sallamasını istemiyorum.. Saat 3'e kadar beklemiş olabilirsiniz, adam kimseyi zorla bekletmedi, herkesin kendi iradesi var.. Bir yerde siz de haklısınız, ben de gerçekten şaşırdım, Melih abinin bu kadar kesin konuşup da kayıplara karışmasına anlam veremiyorum, ama mutlaka bir nedeni vardır diye düşünüyorum.. Neyse, zaten yanlışa anlaşılmaya sebebiyet veren ilk yorumumu 2. cümleyle açıkladım.. Umarım bu yanlış anlaşılmayı giderebilmişimdir :)

Cevap: #Fabricio Coloccini

Coloccini yi çok beğeniyorum.Fakat benim düşüncem bize stoper lazım değil.

bu adam sadece stoper olarak gorev yapmıyor ki . maşşallahı var on parmağinda on marifet var her yerde oynayabiliyor ..eminim bu oyuncu bunyemize kailirsa rijj. onun başka planlari için kullanncaktir..

Cevap: #Fabricio Coloccini

bu adam sadece stoper olarak gorev yapmıyor ki . maşşallahı var on parmağinda on marifet var her yerde oynayabiliyor ..eminim bu oyuncu bunyemize kailirsa rijj. onun başka planlari için kullanncaktir..

Başka bir mevkide hiç izlemedim ben Coloccini'yi renktaş.

Newcastlede alınabilicek çok iyi oyuncular var adamlar bu kadroyla nasıl küme düştü inanılır gibi degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt