# Fabricio Coloccini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Fabricio Coloccini

bu takım gol yememesi halinde golü hertürlü bulur hücum yönümüz güçlü

defans yapmayı öğrenmesi ve defansın oturması gerek seneye ŞL'e çok iyi transferler gelir

Coloccini iyi pas dağıtan,iyi markaj özelliği olan,çabuk bir futbolcu.Yası daha önceki defans trasnferlerinde olduğundan farklı henüz 27 yasında.Bonservisi de Newcastle'nin küme düsmesinden dolayı 5 Milyon Euro civarındadır.Zaten Sevet gibi uzun bir stoperin yanına onun eksiklerini kapatabilecek böyle bir stoper gerekir.İnsallah doğrudur.Lig Tv de haber olarak verildiyse %49 doğrudur.

Collocini eğer geldiyse bir de orta üçlünün sağına şöyle kaliteli bir orta saha alsak zaten Avrupa Ligi finalini zorlarız.

Defans göbeğinde

G.Zan - Servet olursa elek edebilirler bu defansı ikiside teknigi bilmeyen Servet sadece mücadelesiyle birşeyler yapmak isteyen o yüzden sevilen yoksa herkesin aslan kaplan yapmasının sebebi bu olan bir şahıs G.Zan ise topa vurmayı dahi zor yapabilen bir futbolcu gibi izledik Coloccini gibi ikisinden kat kat iyi bir teknige ve futbola sahip bir oyuncu göbekte oynayabilir

Son çıkan haberler beni biraz eheyecanlandırdı ama basına çıkması da bundan önceki trasnferlere bakılınca biraz üzdü diyebilirim.

Ama gelirse gerçekten çok mükemmel bir transfer olur.

ligtvnin bu haberide inşallah deco haberi gibi palavra çıkmaz.

İnsallah gelir.Leo ile aynı dili konusan aynı ülkeden olan bir oyuncu olması çok büyük bir avantaj olur bizim için.

Uğur'da eski formuna kavuşursa, çok sağlam bir defans hattı olur.

Uğur--Coloccini--Servet--H.Balta

--------M.Topal

Defans göbeğinde

G.Zan - Servet olursa elek edebilirler bu defansı ikiside teknigi bilmeyen Servet sadece mücadelesiyle birşeyler yapmak isteyen o yüzden sevilen yoksa herkesin aslan kaplan yapmasının sebebi bu olan bir şahıs G.Zan ise topa vurmayı dahi zor yapabilen bir futbolcu gibi izledik Coloccini gibi ikisinden kat kat iyi bir teknige ve futbola sahip bir oyuncu göbekte oynayabilir

Zaten biz topa vurmayi bilmeyen oyuncuyla Avrupa 3. olduk.

Neden bu kadar abartiyorsunuz?Kendi oyuncularinizi neden böyle düsük görüyorsunuz?Bu kompleks nerden geliyor?Gökhan Zan alay edilecek futbolcu degildir.Cok da iyi futbolcudur.Avrupa´da da hata yapmayan stoper yoktur.

Servet ve Gökhan ikilisi birlikte oynadigi müddetce defansta sorun görmüyorum ben.Yeterki sakatlanmasinlar..Aslanlar gibi de oynarlar.

Milli Takimin defansindan bahsediyoruz.TÜRKIYE´NIN.

TÜRKIYE amatör bir takim mi da Gökhan ile Servet´i oynatiyor?Gelen gidenden 5 mi yiyor MIlli Takimimiz da Servet Gökhan ikilisiyle alay ediliyor?

Sen saniyormusun Gökhan formayi Emre´ye verecek?

Iddiasina bile varim..Ilk 11´de saglam oldugu sürece Gökhan oynayacak

mehmet demirkol tarafsız görünüp en sinsi taraflı yazarlardan biridir. emre fener gelmeden önceki yazılarıyla sonraki yazılarını kıyaslayabilirsiniz.

şu çok ama çok uzun yazıyı okursanız ne demek istediğimi anlarsınız

https://devrimderki.blogspot.com/2009/05/karisik-pizza.html

yazının tamamını okumadım ama ne demek istediğini anladım sanırsam.

tarafsız olmak zordur, aslında kimse tarafsız olarak yorum yapamaz. rıdvan da tarafsız görünüp taraflıdır, mehmet de.

benim demek istediğim aslında bilinçli olarak galatasaray'a saldırmaması. piyasada o kadar galatasaraylı olup da mehmet'ten galatasaray'a daha çok saldıran, düşmanlık besleyen insanlar vardır.

mesela bir keita transferinde "bu adam sakat(!)", "disiplinsiz", "iyi neden göndersinler" diyerek adamı tanımadan etmeden eleştiren galatasaraylılar varken mehmet demirkol galatasaray'ın ne kadar başarılı bir transfer yaptığından bahsetmiş, öve öve bitirememiştir.

benim açıkcası futbol bilgisine güvendiğim, okunabilir birkaç yazrdan biri.

tabii ki bizim de bir futbol bilgimiz var körü körüne inancak değiliz ona, biz de düşünebiliyoruz ve ben kendisinin coloccini konusunda yanıldığını düşünüyorum ama art niyet aramaya gerek yok.

Neden bu kadar abartiyorsunuz?Kendi oyuncularinizi neden böyle düsük görüyorsunuz?Bu kompleks nerden geliyor?Gökhan Zan alay edilecek futbolcu degildir.Cok da iyi futbolcudur.Avrupa´da da hata yapmayan stoper yoktur.

Servet ve Gökhan ikilisi birlikte oynadigi müddetce defansta sorun görmüyorum ben.Yeterki sakatlanmasinlar..Aslanlar gibi de oynarlar.

TÜRKIYE amatör bir takim mi da Gökhan ile Servet´i oynatiyor?Gelen gidenden 5 mi yiyor MIlli Takimimiz da Servet Gökhan ikilisiyle alay ediliyor?

Noktasına virgülüne kadar katılıyorum.

Sanki gören de hiç gol yemedik öyle Avrupa 3.sü olduk zannedecek.. Arkadaşım çaresizlikten oynattı Fatih Hoca Zan'ı.. Unutmayın ki yediğimizden çok attığımız için biz Avrupa 3.sü olduk.. Tabiki kötü oyuncu değil Gökhan fakat Servet'le birlikte oynatılcak olurlarsa çok gol yemeye hazır olun derim.. Haa şöyle birşey var yediğimizden çok atacağımıza da inanıyorum fakat Avrupa'da Shaktar gibi bir takım çıkarsa karşınıza işte o zaman yersiniz yine ama atabilir misiniz onu bilmiyorum :) Saygılar...

Anlasilan yönetim yine sag gösterip sol vuracak :)

Muhtemelen 1-2 gün icinde yine süpriz bi transfer gercekleşecektir ...

Ligtv güvenilir bir kaynak degil arkadaslar fazla ümitlenmeyin size tavsiyem

hangi kaynağa güvenecezki.en doğrusu melih beye güvenelim.

Sanki gören de hiç gol yemedik öyle Avrupa 3.sü olduk zannedecek.. Arkadaşım çaresizlikten oynattı Fatih Hoca Zan'ı.. Unutmayın ki yediğimizden çok attığımız için biz Avrupa 3.sü olduk.. Tabiki kötü oyuncu değil Gökhan fakat Servet'le birlikte oynatılcak olurlarsa çok gol yemeye hazır olun derim.. Haa şöyle birşey var yediğimizden çok atacağımıza da inanıyorum fakat Avrupa'da Shaktar gibi bir takım çıkarsa karşınıza işte o zaman yersiniz yine ama atabilir misiniz onu bilmiyorum :) Saygılar...

Neden caresizlikten oynatmis olsun ki Fatih Terim Gökhan´i?

En basindan beri iskelet kadronun icinde düsündügü bir futbolcu oldu Gökhan Zan.Servet Gökhan ikilisinden baska bir stoper de gösteremezsiniz bana Milli Takimda direk oynayacak kapasitede olan.

Bir Türk takimi ne zaman Avrupa´da basarili olur biliyormusunuz? Kadrodaki Türk oyuncular basariya inanirsa..Heryere yabanci düsünmeyin öyle..

Aslanlar gibi genclerimiz var..Türk oyuncularimiz hepsinden daha kaliteli..

Milli Takimin yüzde 80´i Galatasaray kadrosundan suanda..Basarisiz olmak icin bir neden yok ortada..Bence Servet ve Gökhan ikilisine güvenelim...

Cok basarili olacaklar.Buna inancim tam.Tabi Servet´in kalmasi kesinlestiyse ve kafasi toparlandiysa...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt