# Fabricio Coloccini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Fabricio Coloccini

Temin lig radyoda dinledim colocciniyle anlaşmışız galiba başkan öyle demiş öyle dediler :D

Kolpa haber

https://www.milliyet.com.tr/Spor/So...=07.07.2009&Kategori=spor&b=Coloccini geliyor

Coloccini geliyor

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın Arjantinli savunma oyuncusu Fabricio Coloccini ile anlaştığı belirtildi. Polat, "Coloccini ile el sıkıştık. Artık iş imza aşamasında. Bizden haber bekliyor. Çağırdığımızda gelip imza atacak" dedi.

Arjantin Milli Takımı'nın da formasını giyen 27 yaşındaki Colocconi, Boca Juniors, Atletiko Madrid, Villarreal ve Deportivo La Coruna gibi takımrada oynadı. Colocconi, son olarak Newcastle United'da yer alıyordu.

milliyet

Yorumum haber ile ilgili değil. Bu adamın bize gelmesinin zor olacağını söyleyenlere. Oynadığı takımlar kariyer ve bütçe olarak aşağı yukarı bizim klasmanımızda. Yani düşük bir takıma gitmiyor. Tek fark Lig ama şuada var o takımların hiçbiri şampiyonluğa oynamıyor. Ayrıca Rijkaard faktörü.

Kolpa haber

https://www.milliyet.com.tr/Spor/So...=07.07.2009&Kategori=spor&b=Coloccini geliyor

Coloccini geliyor

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın Arjantinli savunma oyuncusu Fabricio Coloccini ile anlaştığı belirtildi. Polat, "Coloccini ile el sıkıştık. Artık iş imza aşamasında. Bizden haber bekliyor. Çağırdığımızda gelip imza atacak" dedi.

Arjantin Milli Takımı'nın da formasını giyen 27 yaşındaki Colocconi, Boca Juniors, Atletiko Madrid, Villarreal ve Deportivo La Coruna gibi takımrada oynadı. Colocconi, son olarak Newcastle United'da yer alıyordu.

milliyet

Kaynak Lig tv Milliyet değil lütfen yorumlarını okumadan yapma renkdaş ;)

Kolpa haber

Coloccini geliyor

milliyet

bütün İngiliz gazetelerinde yazıyor Coloccininin Galatasaraya geldigi yerim milliyetini:D

meira´dan cok da kötü bence eskisi gibi degil newcastle´in hep en kötüsüydü!!!spiker bile dalga gecmeye baslamisti!!!!

isim iyi ama son 2-3 yilki performans i cok kötü!

ama eskisi gibi olacaksa eger ...yani deportivo daki gibi ,gelebilir ama onun yerine bi sag bek yada cm cok daha yararli olur bize

newcastle'a zaten bu sene gelmişti, 1 sene oynadı (devre arasında da gelmiş olabilir tam hatırlamıyorum).

newcastle'da kötü bir performans gösterdi, küme düşmelerinde bu performansı etkili oldu haklısın.

newcastle'a 13M euro karşılığında kurtarıcı olarak gelmişti beklentilerin çok altında kaldı.

ama newcastle'a gelmeden ispanya'da gösterdiği performans da ortada.

Gelsin lütfen ya!Çok seviyorum ben o adamı.

nerde yazıyor ki bizde okuyalım

Coloccini, 27, another £10m purchase, is on £70,000-a-week but after a disappointing season is unlikely to earn that anywhere else - although Galatasaray have made a £4m bid for the Argentina defender.

www.dailymail.co.uk

----------------------------------------------------------

Relégué en Championship et à la peine financièrement, les Magpies se doivent de baisser leur masse salariale. Du coup, Mike Ashley, le président du club, a mis en vente ses plus gros salaires. Le site internet du Guardian révèle une bonne dizaine de noms, parmi lesquels Obafemi Martins et Fabricio Coloccini. Wolfsburg, Séville et Lyon ont déjà tenté une approche pour le Nigérian, touché à l’aine, tandis que Newcastle a déjà reçu une offre de Galatasaray (environ 5 millions d’euros) pour le défenseur argentin. Le bad boy Joey Barton pourrait lui rejoindre Birmingham.

www.football.fr

Coloccini could go, with Galatasaray emerging as potential buyers, albeit at a fraction of the £10m he cost Newcastle a year ago.

While the Argentine’s £4m-a-year salary – as well as United’s asking price – could yet scupper any deal.

www.tribalfootball.com

Galatasaray have made an offer for Newcastle United defender Fabricio Coloccini

www.wikio.co.uk

-----------------------------------------------------------

Coloccini, an Argentina defender, cost Newcastle £10m but after a disappointing season few, if any, clubs are likely to match his £70,000 a week. Galatasaray, though, have already made a £4m bid.

www.guardian.co.uk

dogru olduguna inanmiyorum ben...yine baska biri gelecektir kesin.

Lincoln de almanyada daha iyiydi bizde zaman zaman parladı. Oyuncuların perfoırmansını takım+t.direktör+sistem+taraftar etkileri bizde de bunların en az 3ü tam o halde sorun yok. birde ihtiyaç var böyle seri bir stopere ve aynı zamanda sağ bek işi görecek adama. ayrıca tecrübesine

Coloccini süper transfer olur takımın aklı arkada kalmaz bence tam bi sigorta olur. G.Zan-Servet hattı bana güven vermiyor aslında. E.Güngör iyi ama oda gecen seneyi yaşatmaz umarım.

Ama Coloccini haberi medyada çıktıysa gelmez..

Collocini bize gerçekten sınıf atlatır.

İnşallah gelecek ben inanıyorum! Orta saha'ya da iyi birini almamız şart.

O zaman Biglia'da gelir. Iki Arjantinli geçinip gider :D

Collocini bize gerçekten sınıf atlatır.

+ 1905x1905

Neden mi:

1) İhtiyacımız olan mevkiye ( sağbek-stoper) seri ve tecrübesiyle katkısı.

2) Sistemimimizin 4-3-3 ( versiyonları) olacağı aşikar ve top ypacak kontraya çıkarken pas atacak uzun oynayacak adam lazım buda Coloccini dir. Bknz: Servet-Gökhan top çıkaramıyor.

3) Gençlerin izleyip birşeyler öğrenebileceği bir adam. ( uğur-serkan) çünkü bu gençlerimiz bugüne kadar iyi bir sağbek in yedeği olmadılar-olamadılar.

4) Sabrinin zoraki sağbek görevinden kurtulacağız.

5) Hakan Balta gibi güzel top çıkaran bir sol kanata ayni aksisde iyi bir sağ bek desteği ile kanat bindirmeleri artacak. Keita nın dötünü iyi kollayacak bir adam.

6) Fiyatı uygun( Fiyat/performans+tecrübe)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt