# Fabricio Coloccini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Fabricio Coloccini

ADNAN POLAT YALANCI MI?

Turkspor.net Rijkaard'ın BU KADRO BANA YETER, BANA ÖNCELİKLE SAĞ KANAT LAZIM dediğini ilk kez açıkladığında, turkspor.net'in yeni ziyaretcileri bunun YALAN HABER olduğunu sanmışlardı. Çünkü SAĞ BEK, OFANSİF ORTA SAHA, STOPER'e transfer bekliyorlardı.. Hele Hele BAROS'un yanına ya da ona alternatif bir GOLCÜ mutlaka alınmalıydı..

Evet turkspor.net sadece Rijkaard'ın bu söylediği sözü vermiyor O HAFTA İÇİNDE RİJKAARD'IN İSTEDİĞİ SAĞ KANAT TRANSFERİNİN BİTECEĞİNİ söylüyor, İKİ İSİM VAR.. SIR GİBİ SAKLANIYOR diyerek, ilk defa istihbarati bilgiyi alamadığını da ortaya koyuyordu..

Ve turkspor.net in bu haberinden iki gün sonra ABDUL KADER KEİTA'nın transferi BOMBA GİBİ DÜŞÜYORDU. Her gün onlarca, transfer döneminde ise Başkan Adnan Polat'ın da söylediği gibi yüzlerce ismi gündeme getiren YALAN MEDYASI salladığı 300 den fazla isimde KEİTA yoktu..

Keita transferinden sonra, turkspor.net hiç bir transfer haberi koymadı.. Tıpkı kamp öncesi kargaşa döneminde olduğu gibi..

Ancak spor medyası aralıksız, her gün birilerini getirdi..

Turkspor.net aslında gündeme gelen isimleri sordu.. cevabını da aldı..

Ancak turkspor.net'in gündemdeki isimleri istihbarat kaynaklarına sorarak yalan olduğunu öğrenmesi ve bunu sayfalarına koyması, bir çok kişi tarafından YAV KARDEŞİM SİZ DE HERKESİ YALANLIYORSUNUZ, YALAN SAZAN MEDYASI YAZIYORSUNUZ.. SİZ AÇIKLAYIN ŞU TRANSFERLERİ GÖRELİM şeklinde yorumlarla karşılandı..

Turkspor.net in bildiği bir tek şey vardı.. Rijkaard'ın kafasında takımı tamamdı. Ancak RİJKAARD KRİTERLERİNE UYGUN, yani GENÇ, GELECEĞİN YILDIZI, TÜRKİYE'YE GELMEYE İKNA EDİLEBİLECEK, FİYATI UYGUN bir forvet alınabilirdi..

turkspor.net in bu haberinden sonra, Başkan Adnan Polat açıklama yapıyor, turkspor.net'i teyit ediyor HOCAMIZ TAKIMIN YETERLİ OLDUĞUNU, BAŞKA TRANSFER İSTEMEDİĞİNİ SÖYLEDİ. ANCAK GENÇ, YETENEKLİ VE BÜTÇEMİZE UYGUN BİR İSMİ DAHA İLERDE DÜŞÜNEBİLİRİZ diyordu.

ADNAN POLAT MI YALAN SÖYLÜYOR.. YOKSA LİG TV'NİN ADNAN POLAT İLE KONUŞTUĞU MU YALAN..

Durum bu iken.. Lig TV başta olmak üzere, bir çok ciddi bilinen haber kaynakları, isimleri hiç gündeme gelmeyen isimleri getiriyor ve bu isimler için G.Saray'daki futbolun patronları ile SANAL GÖRÜŞMELER yapıyorlardı..

G.SARAY BOMBASI MI , LİG TV BOMBASI MI..

Lig TV aynen şu haberi geçiyordu..

G.Saray bir transfer bomnbası daha patlatmaya hazırlanıyor!.. Sarı kırmızıların, Newcastle United'ın Arjantinli stoperi Colloccini ile anlaşmak üzere..

Lig TV'nin haberine göre geçtiğimiz sezon Deportivo La Coruna'dan Newcastle United'a transfer olan Arjantinli yıldızla her konuda anlaşma sağlanıldı. Başkan Adnan Polat'ın bu transferle ilgili olarak "Coloccini ile her konuda anlaşma sağladık. Kendisi bizden haber bekliyor" dediği ifade edildi.

Öte yandan yine spor medyasının eline aldığı, diline doladığı, manşetine taşıdığı ve Galatasaray'a gelmek üzere olan bir diger isim ise WESLER SNEJDER idi...

Tabi birde HA GELDİ, HA GELECEK diye beklenen GEÇEN CUMA GELECEKTİN, HAFTALARDIR GELMEDİN şarkısı ile beklenen HUNTELAAR ile HEİTİNGA için karahaber bu defa bizzat TEKNİK DİREKTÖR RİJKAARD'dan geliyordu..

Hollandalı Teknik adam, BİZİM ONLARA BÜTÇEMİZ YETMEZ diyerek haberleri yalanlıyordu..

SPor medyasının elindeki iki oyuncak da yere düşünce, Spor medyası son günlerde COLLOCCİNİ VE SNEJDER'i eline aldı..

Hiç bir sezon olmadğı kadar Yalan haber yapan spor medyasının elinde patlayan onlarca bombadan İKİSİ YİNE ELDEYDİ..

İşin garibi bu defa da BOMBAYI eline alan haberciliği ile bilinen ancak bu transfer döneminde BOMBALARI eline almaya alışan Lig TV luyordu..

Turkspor.net bu haberler karşısında yine her zaman olduğu gibi tiyatroyu seyretti.. Ancak Lig TV gibi habercilikte öncü olarak bilinen bir kurumun ADNAN POLAT'la görüştükleri ve HER KONUDA ANLAŞMA SAĞLADIK açıklaması bardağı taşırdı..

Adnan Sezgin, Haldun ÜStünel, Adnan Polat'ın ülke ülke gezdiği İNgiltereler'e , İspanyalar'a gitikleri haberleri de işin cabasıydı..

Oysa hiç bir yere giden yoktu.. Dün İspanya'da olduğu haberleri çıkan Haldun Üstünel başta olmak üzere Futbolun patronlarının hepsi kampa futbolcuları ve teknik heyeti ile beraberdi..

Sonuçta, Galatasaray Keita'nın transferinden sonra Başkan Adnan Polat'ın canlı canlı bizzat kendi ağzından açıkladığı ,turkspor.net in de daha önce açıkladığı TRANSFERİN TAMAMLANDIĞI ancak belirlenen kriterlerde bir oyuncu ile anlaşılabilirse bir transfer daha yapılacağı net bir şekilde ortadaydı..

Bütün bunlara rağmen, her gün yeni bir transferi Adnan Polat'ın ağzından duyuranlar, acaba GALATASARAY KULÜBÜ BAŞKANI nı yalancı yerine mi koyuyorlar, yoksa kendilerimi yalan söylüyorlar..

turkspor.net istihbarat kaynakları dört isminde kesinlikle düşünülmediğini bildirdiler.. Zaten ikisini Rijkaard kendisi açıkladı..

Diger ikisini de turkspor.net açıklıyor..

Şu anda teknik direktör Rijkaard ve futbolun patronları çok iyi bir kamp dönemini geçirmek ve hazırlık maçlarında TRANSFERİN NEDEN DÜŞÜNÜLMEDİĞİNİ ortaya koyacak genç yetenekleri takip etmeye konsantre olmuş durumdalar..

Spor medyası bundan öncede olduğu gibi habersizlikten kendilerini oyalayacak isimler buluyor, ancak G.Saray transferi şu dönemde düşünmüyor.. Ve hiç bir görüşme yapılmıyor..

Ve tabi ki Adnan Polat doğru söylüyor..

turkspor.net özel

verildiyse özür dilerim

ya bu malların anlatım tarzına bayılıyorum ya yemin ediyorum 10 yaşındaki kardeşim daha güzel cümle kurar. tam bir mallar. ne diyeyim. bu arada "biz transfer ismi vermedik diyorlar" külliyen yalan :D

Türkspor.net Binbir transfer masalları :D

EN son geçen sene girmiştim bu siteye,o zaman da Oliviera kesin bitti diyorlardı

Ama geçen sene ben TFF'nin sitesinde GS kadrosunda Ricardo Oliveiranın ismini gördüm bende o gün Turkspor.net 'i takip ediyordum ve oraya yorum yazarak bunu atmıştım. Bence oliveira konusunda iyi takip yaptılar.;)

Arkadaşlar Haldun Üstünel kendi bizzat açıklama yaptı ; Bir orta saha ve bir savunma oyuncusu alıp transferi kapatacağız dedi.Turkspor.net her zamanki gibi oturduğu yerden sallıyor.Rijkaard'da da 1 saat önce yalanlayıp 1 saat sonra biz dedik demişlerdi.O yüzden bu turkspor'a itibar etmenin hiç bir anlamı yok!

MArco inşaallah gelmez diyorum

Haldun abi açıklama yapmış sanırsam, 2 oyuncu alacağız diye :D Uçtular bunlar transferin 1 numaralı ismini bile yalanlıyorlar..

Arkadaşlar Haldun Üstünel kendi bizzat açıklama yaptı ; Bir orta saha ve bir savunma oyuncusu alıp transferi kapatacağız dedi.Turkspor.net her zamanki gibi oturduğu yerden sallıyor.Rijkaard'da da 1 saat önce yalanlayıp 1 saat sonra biz dedik demişlerdi.O yüzden bu turkspor'a itibar etmenin hiç bir anlamı yok!

ustunelın dedıklerını onun agzından duydunmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt