# Fabricio Coloccini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Fabricio Coloccini

yarın mutlu haberler dileğiyle hepinize iyi geceler renkdaşlar

colloccini transfer olursa bekleneni veremeyebilir, adam gibi bir sağ bek alınırsa göbekte oynayanlar daha rahat olurlar ve defanstaki sıkıntı çözülür bence sağ kanatın açığını kapatmak için açılıyor orta ikili bırakın collocciniyi ferdinand gelse açık verir bu şekilde.

Vallah ,COLLOCINI begenmeyenler ,kesin forma almayanlar,el verirsin, kolunu isterler ,hey buyuk taraftar ,unutma ki sen ,ali lukunku ,diye bir oyuncu ya sahiptin;)

Hiç unutmuyorum Lukunku bize ilk geldiğinde Mısırla hazırlık maçında gol atmıştı, yorumcu Turgay Baba(Şeren) da Galatasaray nihayet aradığı kanı buldu demişti :D:D

Ordan buralara geldik, Puyol'u Carvalho'yu da getiremeyeceğimize göre, Coloccini bence tam aradığımız tipte bir defans.

Bence de sabaha hayırlı haberler olu İnş. hepinize hayırlı ve transferli(hayırlısı) olsun renkdaşlar!...heyecendan da nası yatacaksak

Arkadaslar Turkspor Coloccini hakkinda tam olarak ne dedi?Yani olay nedir?

Coloccini gelse seviniriz elbette fakat ben stoper alacağımızı düşünmüyorum!

bu adam sadece stoper değil. sağ bek gerekirse ön liberoda oynuyor.onun için tam aradığımız adam coloccinidir.

Coloccini gelse seviniriz elbette fakat ben stoper alacağımızı düşünmüyorum!

neden böyle bişey düşünüyosun kii.şu an en zayıf yerimiz stoper değilmidir?gökhan zana çokmu güvencez.o bölgede emre güngörün sürekli sakat olduğunu herkes biliyor.bence sağbekten daha gerekli biyer.sağ beke uğuru koy olmadı sabriyi oda olmadı serkan kurtuluşu koy.ama tandem çok önemli.hayırlı olsun.bu transfer bitti.gs tv klip hazırlıo bile:D

neden böyle bişey düşünüyosun kii.şu an en zayıf yerimiz stoper değilmidir?gökhan zana çokmu güvencez.o bölgede emre güngörün sürekli sakat olduğunu herkes biliyor.bence sağbekten daha gerekli biyer.sağ beke uğuru koy olmadı sabriyi oda olmadı serkan kurtuluşu koy.ama tandem çok önemli.hayırlı olsun.bu transfer bitti.gs tv klip hazırlıo bile:D

Çok kesin yargılarla konuşuyorsunuz,bu takımın yedek forveti yok 5 stoperi var iyi veya kötü tartışılır!

Transfer bitti, gs tv klip hazırlıyor derken latife yaptığını düşünüyorum renktaş?? :confused::confused:

turkspor haberini kopyalayin arkadaslar

site kilitlendi

Çok kesin yargılarla konuşuyorsunuz,bu takımın yedek forveti yok 5 stoperi var iyi veya kötü tartışılır!

ilk 11 de 2 stoper oynuyor ve 5 stoper fazla ıse ilk 11 de oynayan tek forvet içinde 3 forvet ( baros-nonda-yaser) yeter hatta keita bile yeri geldiğinde oynar. Ama önemli olan kaç adam olduğu değil kaliteleri yaptıkları katkı. İsterse 10 stoper olsun hızlı ve topu oyuna sokan biri olmadığı sürece yine de stoper transferi yapılmalıdır

1-1.5 hafta transfer beklemiyorum şahsen,gelirse büyük sürpriz olur!

arkadaslar soyle birsey var

bu ali fiat buyukkeskin uA forumunda cok onemli biri.

tartismalar sonra ayrildi ama dedikleri hep tuutyordu zamaninda.

bos biri degil

ilk 11 de 2 stoper oynuyor ve 5 stoper fazla ıse ilk 11 de oynayan tek forvet içinde 3 forvet ( baros-nonda-yaser) yeter hatta keita bile yeri geldiğinde oynar. Ama önemli olan kaç adam olduğu değil kaliteleri yaptıkları katkı. İsterse 10 stoper olsun hızlı ve topu oyuna sokan biri olmadığı sürece yine de stoper transferi yapılmalıdır

Bir senedir sürekli sakatlanan Nonda ve Bank Asya futbolcusu Yaser ile bu iş gitmez.Baros'a alternatif bulmak zorundayız.

eger coloccini kimseyle anlasmadiysa bu is olur.

newcastle ikinci ligde

coloccini eskiden banko arjantin milli takimindaydi. gozden dustu bu aralar.

dunya kupasi icin oynamak ister.

rijkaard faktoru

haldun baba faktoru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt