cenk sayli
Sarı Üye
- 15 Haziran 2009
- 197
- 0
- 1.286
Cevap: # Fabricio Coloccini
hayırlı olsun.
hayırlı olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşlar hayırlı olsun coloccini.kaynak sağlam))inanmayanların sabah tebrik mesjlarını beklerim
haldun benim
size ne oluyor
kahraman benim ulennnn
https://www.youtube.com/watch?v=sXDofzosPQQ
doverim sizi
hepinizi doverim ulen!
ahehehhe
İş ciddi gibi duruyor.Antu çıldırdı.
antu zaten cıldırmamışmıydı elanodan sonra
+1905 ama Coloccini konusunda çıldırmışlar demek istedim ben.
selam melih abi
bu güzelim yazını günler öncesinden okumama rağmen misafirler gereği ilk okuduğumda yeşekürlerimi iletemedim iyisindir umarım abi
biraz önce nette gezinirken T.spor.net in şok olarak yayınladığı galatasaray’ın colloccini haberi vardı. bitmiş ve gs tv oyuncunun videolarını hazırlamaktaymış diyorlar bir bilginiz var mı abi siz gs tv içinden birisisiniz bir bilgi alabilir misiniz?
iyi geceler (Kadir ARslaner)
(Kadir selamlar. Öncelikle ben GSTV’nin içinde değilim. Dışarıdan program yapıyordum. Ama Colloccini haberi doğru değil. Ne anlaşma, ne de GSTV’de klip hazırlandığı. Yakın bir gelecekte bir transfer görünmüyor. Sevgilerimle. Melih)
Gayin-sin.net'den alinti.
antuda herhangi birşey yazmıyor:confused:
selam melih abi
bu güzelim yazını günler öncesinden okumama rağmen misafirler gereği ilk okuduğumda yeşekürlerimi iletemedim iyisindir umarım abi
biraz önce nette gezinirken T.spor.net in şok olarak yayınladığı galatasaray’ın colloccini haberi vardı. bitmiş ve gs tv oyuncunun videolarını hazırlamaktaymış diyorlar bir bilginiz var mı abi siz gs tv içinden birisisiniz bir bilgi alabilir misiniz?
iyi geceler (Kadir ARslaner)
(Kadir selamlar. Öncelikle ben GSTV’nin içinde değilim. Dışarıdan program yapıyordum. Ama Colloccini haberi doğru değil. Ne anlaşma, ne de GSTV’de klip hazırlandığı. Yakın bir gelecekte bir transfer görünmüyor. Sevgilerimle. Melih)
Gayin-sin.net'den alinti.