# Fabricio Coloccini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Fabricio Coloccini

Yarın sabah kalkıp resmi sitede Coloccini Galatasaray ' da haberini görmek dileğiyle :)

selam melih abi

bu güzelim yazını günler öncesinden okumama rağmen misafirler gereği ilk okuduğumda yeşekürlerimi iletemedim iyisindir umarım abi

biraz önce nette gezinirken T.spor.net in şok olarak yayınladığı galatasaray’ın colloccini haberi vardı. bitmiş ve gs tv oyuncunun videolarını hazırlamaktaymış diyorlar bir bilginiz var mı abi siz gs tv içinden birisisiniz bir bilgi alabilir misiniz?

iyi geceler (Kadir ARslaner)

(Kadir selamlar. Öncelikle ben GSTV’nin içinde değilim. Dışarıdan program yapıyordum. Ama Colloccini haberi doğru değil. Ne anlaşma, ne de GSTV’de klip hazırlandığı. Yakın bir gelecekte bir transfer görünmüyor. Sevgilerimle. Melih)

Gayin-sin.net'den alinti.

Bir transfer nöbeti daha mı acaba :D

Heyecan bastı!

Yani melih bey,yok diyor ah o da pek saglam kaynak degil ,zaten grceniz collocini ,olur!

ulan bu adam gelsin varya :D

Kadro 1:

-----Leo Franco------

Uğur---Collocini---Servet---H.Balta

------M.Topal------

----Elano---Arda----

Keita----------Kewell

------Baros--------

Kadro 2:

-------Orkun-----

Sabri---Emre G.--Gökhan--Volkan

------Mustafa---------

----Barış---Ayhan----

---Aydın-------Serdar Eylik-----

--------Nonda-------------

Kadro 3 :

-------Aykut---------

Serkan---Emre A.--Semih---Alpaslan

----------M.Güven---------

------Linderoth--Emre Çolak

---Serkan Ç.----Erhan---------

---------Yaser-------------

Yerli Galacticos mu oluyoruz ne :D

selam melih abi

bu güzelim yazını günler öncesinden okumama rağmen misafirler gereği ilk okuduğumda yeşekürlerimi iletemedim iyisindir umarım abi

biraz önce nette gezinirken T.spor.net in şok olarak yayınladığı galatasaray’ın colloccini haberi vardı. bitmiş ve gs tv oyuncunun videolarını hazırlamaktaymış diyorlar bir bilginiz var mı abi siz gs tv içinden birisisiniz bir bilgi alabilir misiniz?

(Kadir selamlar. Öncelikle ben GSTV’nin içinde değilim. Dışarıdan program yapıyordum. Ama Colloccini haberi doğru değil. Ne anlaşma, ne de GSTV’de klip hazırlandığı. Yakın bir gelecekte bir transfer görünmüyor. Sevgilerimle. Melih)

Yapma ya kötü oldu

eger milleti kandiriyorlarsa insAllah

neyse birsey demeyecem.

nopost yemek istemiyorum

selam melih abi

Bu yazıdan sonra boşuna beklemeyin derim .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt