Muhammet K. GÜLHAN
Aslan Üye
- 22 Kasım 2008
- 7.622
- 0
- 1.331
Cevap: # Fabricio Coloccini
Haldun abi şuan uyuyordur ne Coloccinisi beyler ya
Haldun abi şuan uyuyordur ne Coloccinisi beyler ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
coloccini gelirse
======== leo ========
==ugur=colo==servet==balta=
======= topal =========
====elano==arda======
= keita===baros===kewell
rijkaard/neeskens/pujol
ac milan/ juventus dan iyi kadromuz var.
ingiltere de liverpool/aston villa/arsenal dan cok farkimiz yok.
ispanyadan: valencia/villareal/sevilla dan daha iyiyiz.
psv/ajax dan cok daha iyiyiz
fransa dan lyon bizi asar ama geri kalanlarla 5 mac yapsak 4 tanesini aliriz.
durum bu beyler
yanarım yanarım da transfer döneminde kac defa bilgisayarın basında gec saatlere kadar takıldım bir tanesinde bile yaptığımız bir transfer denk gelmedi ona yanarım![]()
yanarım yanarım da transfer döneminde kac defa bilgisayarın basında gec saatlere kadar takıldım bir tanesinde bile yaptığımız bir transfer denk gelmedi ona yanarım![]()
bana elano transferinde forumda degildim deme
nasil kacirirsin o transferi canli canli live to live
Hahah dert etme renkdaş birgün sende erkenden haber alırsın![]()
bana elano transferinde forumda degildim deme
nasil kacirirsin o transferi canli canli live to live
Düşünsene renktaş dışarıda hava hafif puslu tam haldun'un havası herkes gergin bir bekleyişin içinde (romanvari oluyor idare edin artık) sen evde bilgisayarın başındasın :cool:
GScimbom ve GS.org acık sonra rahmani olarak refreshliyorsun resmi siteyi o da ne takkkk![]()
karşında Eboue GS'da yazılı bir banner(Birinci tercihim bu adam ama Coloccini'de fena olmaz) işte o an yaşadıgın tarifsiz bir duygu olmalı
gerçi daha yaşayamadık ama en azından Haldun varken umutluyuz İnşaalah nasip olur da yaşarız![]()
beyler konu dışı olcak ama..bugün kandilmi.yani kandil geçmedi demi.eğer geçmediyse kandiliniz kutlu olsun:bayrak: