# Fabricio Coloccini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Fabricio Coloccini

Bu türkspor un bir kere daha gazına gelip beklemiştim emana mıydı neydi o zaman gece resmi site acıklayacak die beklettiler.

İnanmayın su adamlara amacları belli işte. Reyting yani = hit

İsterim gelmesini ama sanmıyorum bence haber sallama !!!

coloccini gelirse

======== leo ========

==ugur=colo==servet==balta=

======= topal =========

====elano==arda======

= keita===baros===kewell

rijkaard/neeskens/pujol

ac milan/ juventus dan iyi kadromuz var.

ingiltere de liverpool/aston villa/arsenal dan cok farkimiz yok.

ispanyadan: valencia/villareal/sevilla dan daha iyiyiz.

psv/ajax dan cok daha iyiyiz

fransa dan lyon bizi asar ama geri kalanlarla 5 mac yapsak 4 tanesini aliriz.

durum bu beyler

dostum %100 benim düşüncelerimi söylemişsin :)

yanarım yanarım da transfer döneminde kac defa bilgisayarın basında gec saatlere kadar takıldım bir tanesinde bile yaptığımız bir transfer denk gelmedi ona yanarım :)

Çakma Puyol :)

Çok severim bu adamı.Keşke gelse ama Turkspor'a zerre kadar güvenim yok.

yanarım yanarım da transfer döneminde kac defa bilgisayarın basında gec saatlere kadar takıldım bir tanesinde bile yaptığımız bir transfer denk gelmedi ona yanarım :)

ben elanoyu canlı canlı aldım ayıptır söylemesi :)

heyecanı ve keyfi başka rahat rahat uyumak çok başka :D

bana elano transferinde forumda degildim deme

nasil kacirirsin o transferi canli canli live to live

ya inanmayın coloccini düpedüz yalan oğlu yalan allah muhafaza hava boşluğuna düşersiniz düşmeyin orda kalın ebou hayırlı olsu diyebilirimde demeyebilirimde uyuyabilirimde (not:ben sallıyorum bana inanmayın sakınn)

beyler konu dışı olcak ama..bugün kandilmi.yani kandil geçmedi demi.eğer geçmediyse kandiliniz kutlu olsun:bayrak:

renktaşlar turksporun o sene başındaki zırvalıkları için yoktan yere sabahladık, bunada güvenesim gelmiyor ama bir yanım acaba diyor. ne dersiniz değermi sabahlamaya?

Hahah dert etme renkdaş birgün sende erkenden haber alırsın :D

Düşünsene renktaş dışarıda hava hafif puslu tam haldun'un havası herkes gergin bir bekleyişin içinde (romanvari oluyor idare edin artık) sen evde bilgisayarın başındasın :cool:

GScimbom ve GS.org acık sonra rahmani olarak refreshliyorsun resmi siteyi o da ne takkkk :eek:

karşında Eboue GS'da yazılı bir banner :D (Birinci tercihim bu adam ama Coloccini'de fena olmaz) işte o an yaşadıgın tarifsiz bir duygu olmalı

gerçi daha yaşayamadık ama en azından Haldun varken umutluyuz İnşaalah nasip olur da yaşarız :p

Düşünsene renktaş dışarıda hava hafif puslu tam haldun'un havası herkes gergin bir bekleyişin içinde (romanvari oluyor idare edin artık) sen evde bilgisayarın başındasın :cool:

GScimbom ve GS.org acık sonra rahmani olarak refreshliyorsun resmi siteyi o da ne takkkk :eek:

karşında Eboue GS'da yazılı bir banner :D (Birinci tercihim bu adam ama Coloccini'de fena olmaz) işte o an yaşadıgın tarifsiz bir duygu olmalı

gerçi daha yaşayamadık ama en azından Haldun varken umutluyuz İnşaalah nasip olur da yaşarız :p

Off kanım çekildi :D

Bence bugün transfer haberi açıklanmaz.En azından maçtan sonraya bırakırlar.Cuma veya pazartesi açıklanır bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt