# Fabricio Coloccini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Fabricio Coloccini

120 kişi var okuyan ama ben pekte bişey olcağını sanmıyorum artık kaynağında turkspor olduğunu varsayarsak...

Ben de gidiyorum beyler hepinize hayırlı geceler...

Biraz anlayis lutfen.

Fenerbahceli dostlar bizi ne kadar sevmeselerde, biz onlari 14 Mayis Denizli'de oldugu gibi iyi severiz. Adamlar yillardir Anelka disinda cakma yildizlarla uyutuluyodu, eee gercek yildiz gorunce tabi heves yaptilar geldiler heveslerini bizle paylasiyolar. Rab Allah ne demis, isteyene ver ve geri isteme. Bu sene Sutcu Saracoglu stadinda onlara baya bi vericez, hazir olsunlar ;)

Biraz anlayis lutfen.

Fenerbahceli dostlar bizi ne kadar sevmeselerde, biz onlari 14 Mayis Denizli'de oldugu gibi iyi severiz. Adamlar yillardir Anelka disinda cakma yildizlarla uyutuluyodu, eee gercek yildiz gorunce tabi heves yaptilar geldiler heveslerini bizle paylasiyolar. Rab Allah ne demis, isteyene ver ve geri isteme. Bu sene Sutcu Saracoglu stadinda onlara baya bi vericez, hazir olsunlar ;)

:2_thumbs_up_-_anima :tiphat:

Helal abi süper

Ben en az 1 hafta transfer olmaz diyorum neden mi? Elano'yu bir içine sindirsin taraftar,bir imajımızı karizmamızı ortaya koyalım,bunun için sabaha kadar hiçbir oyuncunun adı açıklanmaz!

Ben en az 1 hafta transfer olmaz diyorum neden mi? Elano'yu bir içine sindirsin taraftar,bir imajımızı karizmamızı ortaya koyalım,bunun için sabaha kadar hiçbir oyuncunun adı açıklanmaz!

Sinan güzel diyorsun da Uefa için liste verilecek bu yüzden bu transfer için bu hafta sonu düğmeye basılmalı yani en geç 1 hafta içinde bitmeli.

Sinan güzel diyorsun da Uefa için liste verilecek bu yüzden bu transfer için bu hafta sonu düğmeye basılmalı yani en geç 1 hafta içinde bitmeli.

Hocam elbette görüşmeler çoktan başladı buna eminim,fakat 1-2 günde bitmeyecek transfer en az 1 hafta sonra isim açıklanacak,biraz Haldun Üstünel'i tanıyorsak bu böyle olacak.

hakan baltanın hesaba dönüp uefada oynayamamazlık olmasında...

Coloccini'yi getirene kadar Marquez'i getir be 007. Bu sene UEFA Europa League, gelecek sene UEFA Champions League. Porto II. misali :p

Rafael_Marquez_15abr2007.jpg

Bununla ilgili bir konu acmak sart oldu :D

puyol gelirse şaşırmıcam artık o kıvamdayım:)

Abi eğer gazete baskılarından önce atsaydın haberi garanti fanatik fotomaç v.s gazetelerde manşetti Marquez :) . ama tabi yarın bakın Coloccini manşet bakalım hayali olarak ne kadar para ödemişiz bu adama. Coloccini pek güven vermiyor ama haldun bilir işini....

salgadoyu da getir haldun diye başlık atmış fotomaç gel de dövme bunları :D

Selgado'yu şakşakcılıgını yaptikları x takıma getirsinler.

Coloccini Coloccini diye diye getireceğiz herhalde adamı :)

# galatasaray’da şok gelişme ! Hangi mevki için hangi futbolcuyla görüşülüyor ?

Son iki yıldır adeta ekonomik NOKTA TRANSFER nasıl yapılır dersi veren Galatasaray yönetimi Elano dan sonra Avrupa’yı sallayacak bir transfere daha imza atmak üzere… Haldun ÜSTÜNEL’in yürüttüğü görüşmelerde bugün şok bir gelişme oldu.. Galatasaray hem Stoper hem sağ bek oynayabilen hangi Arjantinli yıldızla masaya oturdu? İŞTE TURKSPOR.NET FARKIYLA GALATASARAY’IN GÖRÜŞTÜĞÜ O İSİM!

Capone den sonra defansın sağında bir devamlılık yakalayamayan Galatasaray yıllardır süren bu açığı sonunda kapatıyor.

Newcastle United takımı ile masaya oturan Galatasaray, İngilizlerden, Arjantinli Milli takımında da forma giyen FABRİCİO COLOCCİNİ’yi istedi.

Galatasaray, bu sezon İngiltere de bir alt ligde mücadele edecek olan Newcastle takımından olur aldı. Daha sonra da , Coloccini ile masaya oturan Galatasaray da bu transferin bitmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Defansın sağında ve ortasında oynayabilen Arjantinli oyuncu, Galatasaray’ın defansta çektiği soruna çare olacak.

27 yaşında 1.84 boyundaki Coloccini, kariyerinde Milan, Atletico Madrid, Villarreal, Deportivo ve Newcastle gibi takımların formasını giydi. Arjantinli yıldız, 32 kez Arjantin Milli takımı ile sahaya çıktı.

Saç stili ile dikkat çeken oyuncu tekmeye kafa uzatan ve 90 dakika mücadele eden oyun tarzı ile oynadığı takımlarda her zaman taraftarın sevgilisi oldu.

Leo, Keita ve Elano transferleri ile bu sezon ne kadar iddialı olduğunu ortaya koyan Galatasaray, Coloccini’yi de başkan Polat’ın ifadesi ile OKAZYON olarak bitirmeye çalışıyor..

Galatasaray TV de Coloccini transferinin sonuçlanması durumunda ekranlara yansıyacak olan görüntülerin hazırlanması için yoğun bir koşuşturma yaşandığı gelen bilgiler arasında..

Ali Fuat BÜYÜKKESKİN

TURKSPOR.NET ÖZEL..

Cevap: # galatasaray’da şok gelişme ! Hangi mevki için hangi futbolcuyla görüşülüyor

İnşallah doğrudur.

Son zamanlarda yaptıkları haberlerden dolayı pek güvenimiz kalmadı turkspor.net e ama uzun zamandır bu kadar iddaa lı değildiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt