# Fabricio Coloccini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Fabricio Coloccini

4 Olsun bu numara :D ama üstünde colccini yazması çok zor 3 gündür konuşuluyor bu haber ve çok yaygın gerçekleşmesi imkansız gibi böyle bir transfer politikamız yok

hele bir açıklansın numarayı sonra konuşuruz :cheeky-smiley-022:

Coloccini gel artık sen kurtul biz kurtulalım gazeteler kurtulsun dünya kurtulsun :D

Hic gelisme vrya duyum yokmu

Coloccini tam isabet olur isanllah yalan degildir

dün akşamdan beri 50 sayfa birikmiş, okumaya üşeniyorum önemli bir gelişme oldu mu özetlesin biri bana! :D

dün akşamdan beri 50 sayfa birikmiş, okumaya üşeniyorum önemli bir gelişme oldu mu özetlesin biri bana! :D

Türksporun editörlerden biri ve ayrica uA forumda üye olan Ali Fuat BÜYÜKKESKİN cok iddali.Takimla anlastik, Colocciniyi ikna ettik mi transfer bitti diyor. GStv icin videolari falan hazirliyorlarmis bile.

Melih ve ScoutGS yok böyle birsey diyor. Melih yakin zaman icinde tansfer olmaz derken scoutGS defansa transfer hic olmaz diyor.

Türksporun editörlerden biri ve ayrica uA forumda üye olan Ali Fuat BÜYÜKKESKİN cok iddali.Takimla anlastik, Colocciniyi ikna ettik mi transfer bitti diyor. GStv icin videolari falan hazirliyorlarmis bile.

Melih ve ScoutGS yok böyle birsey diyor. Melih yakin zaman icinde tansfer olmaz derken scoutGS defansa transfer hic olmaz diyor.

Haldun Abi ne diyor o önemli bence her söylenenden sonra beklentilere girmemek lazım.Yıllardır gazetelerin yalan haberlerini okumakla geçti ömür şimdi sırada bunlar var. :)

Ne yapalım merak işte bu meraktan da faydalanan oluyor elbette.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt