# Fabricio Coloccini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Fabricio Coloccini

Newcaslte elindeki stoperlerden birini satti EPL ekiplerinden birine..

Coloccini yi birakmazlar bu saatten sonra.

Aslinda Coloccini nin gelmesini istemiyorum.Evet elimizdeki stoperlerden iyi ama ne biliyim cogu arkadasin aksine benim kanim isinmadi!

dur renkdaş hemen getirme. bir de sevgilisi vardır coloccininin, türkiye ıraka yakın diye gelmek istemiyordur. onu da ikna etsin haldun ÜSTÜNEL

kim ne derse desin

coloccini hızlı, kademe yapmasını iyi bilen, savaşan hatta tekmeye kafa uzatan biri

ben en azından 4-5 kez izlemişimdir.gerçekten çok beğendim

adam 35 kez milli takım formasını giymiş.diğer yandan demichelis gibi bi oyuncu coloccininin yedeği

senin gibi basit düşünen ve futboldan anladığını düşünen adamlarla polemiğe girmem.

takımda baros tan başka çek ce bilen bi adam daha yok bildiğim kadarıyla ama 20 gol attı...

asıl sen basit düşünüosun...

burası bir forum ve isteyen istediğini söyler.. haddini aşmadığı sürece...

takımda baros tan başka çek ce bilen bi adam daha yok bildiğim kadarıyla ama 20 gol attı...

asıl sen basit düşünüosun...

burası bir forum ve isteyen istediğini söyler.. haddini aşmadığı sürece...

Ya kaleciyle stoper arasındaki uyum çok önemli o yüzden demiş arkadaş .:rolleyes:

Aslında sen haklısın,Baros Çek dilini kullanmıyor İngilizce konuşuyor,Coloccini gelse Leo kalede olduğunu düşünürsek kesinlikle İspanyolca konuşacak,o yüzden uyum yakalayacaklar,defans ile kaleci uyumu çok önemlidir.

hatırlayın renkdaşlar geçen sene de sanctis maçlarda bağırıp duruyordu sabriye, servete ama adam derdini anlatamıyordu. öyle yırtıyordu ki kendini sesini tv'den duyuyorduk. sahanın her bölgesinde farklı diller konuşan topçular olabilir ama defans uyumu açısından dil çok önemli. gerçi leo ile anlaşsa sabriyle asla anlaşamaz:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt