# Fabricio Coloccini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Fabricio Coloccini

hocam ben ne zaman sabahladıysam o zaman transfer oldu :D

bugün sabahlamıcam o yüzden transfer olmıcak :D

Arkadaşlardan tebrik mesajı geliyor,Coloccini hayırlı olsun diye şimdiden kabullendiler :D

bu arada ntvsporu izledim şu an

rejkaard ve haldun üstünel transfer için görüşmüşler ve her hangi bir mevki yada oyuncu ismi belirlenmemiş.transfer istemiyormuş rejkaard

yaw haldun abi gecen gün demedimi bir mevki için oyuncu düşünüyoruz.bunu da hocamızın onayına bıraktık dedi.gecen günde haldun abi yine söyledi.hocamız istediği an transfer gerçekleşecek dedi

şimdi ntvspor neye dayanarak mevki belirlenmediğini ve oyuncu belirlenmediğini söylüyor

renktaşlar şimdi son durum ne? nerde duyum alındıda yine umutlanmaya başladık?

Askere gitmeden göremedik son transferi tüh neyse izmirden sinerji yaparım ben:D

Is CH stupid Fabricio Coloccini has had over a year in England and is still s*** hes never going to get better, Everytime WBA came forward he looked bad and he makes me nervous every time we have to defend.

newcastle forumdan alıntıdır.adam, kaç yıldır burda hala gelişmiyor beni her zaman tedirgin edio. defansa ihitiyacımız var dio sanırsam.

bu kadar kötümüydü ya...

diğer yorumlarda buna katılıyor.

https://www.nufc-forum.com/nufcforum/index.php?topic=27202.0

Cok iyi degil iste, gecen sene yedekti dusun. Taylor ve Bassong oynuyodu.

İmzalanmadan inanmayın ya öğrenemediniz mi hala. Bir de yeraltı bloglar çıkmış :D

kötü bi oyuncu alcağımıza hiç almayalım niye boşu boşuna para veriyoruz.bilmiyorum daha önce bir iki kere izledim adamı ama boş yerede bu kadar yorum yazmazlar hanii...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt