# Fabricio Coloccini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Fabricio Coloccini

Deportivo'dan falan hatirliyo millet bunu, aslinda Paul Scharner veya Robert Huth gibi tankvari ama kus ucurtmayan elemanlara yonelsek yeridir.

Coloccini forumlarda konusularak buyutulmus bir isimden oteye gitmez bence..

Cok kez LaLiga da ve EPL de izledim.Iki farkli stilde ligdede vasati asamadi.Ben ilgilenmemis oldugumuzu da umuyorum..

Cunku yaratilan hava Coloccinin super topcu oldugu yonunde,Popescu yerine konmakta,geldiginde buyuk hayal kirikligi yasariz eger boyle bakarsak o oyuncuya.

Bence yinede top cikarmada katkisi olabilir ki zaten Newcastle satmaz.Daha yeni takimdan stoperleri ayrildi.!

Is CH stupid Fabricio Coloccini has had over a year in England and is still s*** hes never going to get better, Everytime WBA came forward he looked bad and he makes me nervous every time we have to defend.

newcastle forumdan alıntıdır.adam, kaç yıldır burda hala gelişmiyor beni her zaman tedirgin edio. defansa ihitiyacımız var dio sanırsam.

bu kadar kötümüydü ya...

diğer yorumlarda buna katılıyor.

https://www.nufc-forum.com/nufcforum/index.php?topic=27202.0

Meira için de biz neler demiştik?

Gittiği takımlarda kaptanlığa kadar yükselen biriydi; biz de tutmadı.

Newcastle'nında futbolcu öğüten bir kulüp olduğu unutulmasın.

Bence çok faydalı olur.

temmuz ayında olduğu gibi duyum alan yok mu hiç renkdaşlar? bi ara melih şabanoğlu vardı, hiç kimsenin sesi soluğu çıkmıyor artık

Ama tavşanları hep kaçırıyor. Tavşan eti daha güzel. Boşver kuşu muşu. Onu Servet'te yakalıyor.

Espri guzel. Cok guzel hem de.

Steven Taylor 29 maç

Sébastien Bassong 34 maç

Fabricio Coloccini 39 maç

Hadi beğenmezsiniz anlarım da. Yanlış bilgilerle atıp tutmayın.

Tamam da Taylor sakatti, Newcastle'nin ideal ikilisi Taylor ve Bassong'du. Bana numaralarla gelmeyin.

Cok iyi degil iste, gecen sene yedekti dusun. Taylor ve Bassong oynuyodu.

Arkadas begenmemis olabilirsin fakat yanlis bilgi veriyorsun ingiltere ligi bildimis gibi 38 mac oynaniyor Coloccinide tam 34 mac oynadi ve oynadi bütün maclarda 90 dakika oynadi evet gecen sene iyi bir sezon cikarmadi madem okadar kötü oynuyor niye hemen hemen bütün maclarda 90 dakika oynadi onu bana bi anlat bos bir oyuncu olsaydi newcastle onun Bonservisine 13 Mio verirmiydi ;)

arkadaşlar boşuna kendinizi yormayın

basında çıkan hiç bir oyuncu gelmeyecek.haldun abi yine ters köşe yapacak

hatta bugün adnan polatı dediklerini dinlediyseniz yada okuduysanız satır aralarında mesajı veriyor

yani ters köşe olma, asıl burada sihirbaz olan Murat Yalçındağ gibi cümleler kurarak bazı şeyleri ifade ediyor

ne coloccini, ne mensah, ne neill, ne de eboue gelecek

ama yine bize yakışan kaliteli biri gelecektir mutlaka.biraz daha sabredelim.nasılsa transfer döneminin kapanmasına daha 20 gün var

Ben de şu an dikkatlice okudum Newcastle'ın forumunu.. Taraftarlarda genel olarak düşmenin vermiş olduğu bir kızgınlık,öfke tabi ki var. Genel olarak zaten bütün takıma saydırıyorlar ki bunların başında Geremi,Butt,Alan Smith,Ameobi ve Coloccini geliyor. Coloccini için genel olarak çok ruhsuz oynadı,hiç oynamak istemedi, kendini 1 senede hiç ama hiç geliştirmedi ve çok basit hatalar yapıyor hala demişler..

Arkadas begenmemis olabilirsin fakat yanlis bilgi veriyorsun ingiltere ligi bildimis gibi 38 mac oynaniyor Coloccinide tam 34 mac oynadi ve oynadi bütün maclarda 90 dakika oynadi evet gecen sene iyi bir sezon cikarmadi madem okadar kötü oynuyor niye hemen hemen bütün maclarda 90 dakika oynadi onu bana bi anlat bos bir oyuncu olsaydi newcastle onun Bonservisine 13 Mio verirmiydi ;)

1. kaliteyle verilen para ilintili degildir.

2. newcastle kume dustu o oynadi diye.

3. habib beye takimin sag beki, onun sakatliginda taylor ve coloccini bekte oynadi ama newcastlenin en iyi stoperi bassongdur, ondan sonra taylor ve coloccini kapisir. taylor da iyi bir stoper degil.

4. ben bunlari iskembeden yazmiyorum, isteyen acip baksin.

Bence tranferin son gunune dogru yapilacak yerli transferleri disinda bu yil transfer yapmayiz.

offff sıktı bu kıvırcıkın hikayesi adam gibi saçları taranmış birini alsınlar....

1. kaliteyle verilen para ilintili degildir.

2. newcastle kume dustu o oynadi diye.

3. habib beye takimin sag beki, onun sakatliginda taylor ve coloccini bekte oynadi ama newcastlenin en iyi stoperi bassongdur, ondan sonra taylor ve coloccini kapisir. taylor da iyi bir stoper degil.

4. ben bunlari iskembeden yazmiyorum, isteyen acip baksin.

Adamin ismi karrieri varki parayi verdiler Coloccini stoper oynadi cogu zaman onun yüzünden mi düstü Newcastle helal olsun bir oyuncu tek basina koca bir takimi ikinci lige düsürdü ya ne adamis bu ya bulunmaz hint kumasi

Ne Mensah ne de Coloccini transferleri benim kulağıma gelmediğine göre bu transferlerle ilgimiz yok :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt