# Fabricio Coloccini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Fabricio Coloccini

Adamin ismi karrieri varki parayi verdiler Coloccini stoper oynadi cogu zaman onun yüzünden mi düstü Newcastle helal olsun bir oyuncu tek basina koca bir takimi ikinci lige düsürdü ya ne adamis bu ya bulunmaz hint kumasi

Demek istedigim 34 mac oynadi da ne oldu, keske once anlasaydin. Karrierinden bana ne ayrica, karriere gore topcu almiyoruz biz. Ribery'i almazdik oyle olsa.

Rijkaard transfer istemedi diyor her yerde Coloccini'nin geleceğini düşünmüyorum.

Adamin ismi karrieri varki parayi verdiler Coloccini stoper oynadi cogu zaman onun yüzünden mi düstü Newcastle helal olsun bir oyuncu tek basina koca bir takimi ikinci lige düsürdü ya ne adamis bu ya bulunmaz hint kumasi

Coloccini zamaninda Milan da 5 yil gecirdigi ve Arjantin in genc milli takimlarinda gercekten iyi performans verdigi icin o degerde transfer edildi..

Ama genc milli takimda yildiz olan stoper Coloccini su anda Arjantin Milli takiminda Heinze yi kesemiyor.

ya tamam arkadaşlar suyu çıktı bunların kimse gelmeyecek en başta coloccını ..

varmı kulağına gelen bişeyler peki renktaş?

Ufuk Ceylan ve Sezer Öztürk haricinde gündemde kimse yok diye biliyorum. Stoper transferi bir kere beklemeyin. Yabancı da alınacağını sanmıyorum ama belli olmaz yönetimin işi. Belkide biriyle anlaşmış bekliyorlardır ama bu Coloccini olmaz.

Coloccini zamaninda Milan da 5 yil gecirdigi ve Arjantin in genc milli takimlarinda gercekten iyi performans verdigi icin o degerde transfer edildi..

Ama genc milli takimda yildiz olan stoper Coloccini su anda Arjantin Milli takiminda Heinze yi kesemiyor.

Sol bek yok takımda da ondan Colloccini sol da oynamıyor.

Demek istedigim 34 mac oynadi da ne oldu, keske once anlasaydin. Karrierinden bana ne ayrica, karriere gore topcu almiyoruz biz. Ribery'i almazdik oyle olsa.

34 mac oynadida ne olmus diyorsun owende 28 mac oynadi ve sadece 8 goll atdi ManU ya gitti böyle bi mantik var mi ya tüm takim kötüydü bir sezon kötü gecirdi diye adami ne yapdin ondan önce üst düzey performans gösteriyordu ispanya liginde kariere göre topcu almiyoruz diyorsun komiksin kardesim gülmekden kirildim milan baros harry kewell bunlarin karirieri yok mu yani bunlar bitmek üzeriydi bizde yeniden dogdullar ;)

Colocciniyi begenmeyen Puyolumu getirecekmiş? Coloccini zaten gelmez ya boş konuşuyoruz.

geldiğine eminsin yani :D

fotoğraf felan yok mu

kaynak olarak da havalimanından birini vereceksin sanırım

eğer gecenin ikisinde o eşgalde ispanyolca konuşan başkası ise coloccini gelmedi!

Peki sen kimden aldın bu bilgiyi?Havalimanında çalışan tanıdık mı var?

bu arada akşam üzere hakkımda geyikler dönmüş burada yok aradım da meşgule attı açmadı vs.. lafları palavra bilginize ;)

ele bilgi geçerse paylaşıyoruz ama çıkıpta yok imza atılmadı yok şuydu buydu lafları olmasın.. diyecekte inanmasın bakmasın..

Mustafa kaç yasındasın abicim sen..Kim görmüş bakalım coloccini yi...??? Şu okullar acılsa da ufaklıklardan kurtulsak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt