# Fabricio Coloccini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Fabricio Coloccini

ama siteni bir günde iyi değiştirmişsin sabah mustafa çağrının kendince eğlendiği site yazıyordu

spor haberi felan yoktu göz boyamak için videolar eklemiş uyanık :D

Bugün belli olur nasıl olsa, fazla uzatmanın anlamı yok.

Ben hala arkadaşın kendisi hakkında burda söylenenleri nasıl öğrendiğini merak ediyorum.

yaaa mustafa şu olayı bastan sona güzelce bir anlatsana sen bize??

1.30'da Türkiye'ye inen TK1728 uçuş numaralı Turkish Airlines uçağı var.Adam dalga geçmek için yazsa bile araştırmıştır herhalde uçağı.Bu birşey kanıtlamaz :)

1.30'da Türkiye'ye inen TK1728 uçuş numaralı Turkish Airlines uçağı var.Adam dalga geçmek için yazsa bile araştırmıştır herhalde uçağı.Bu birşey kanıtlamaz :)

o yarın gelecek sanırım listenin en altındakini demiyor musun

THY 1728 TURKISH AIRLINES BERLIN-TEGEL 01:30 - -

Vay anasını bea biz burda ÖSS sonuçlarını bekleyelim sizin düşündüğünüz şeyler Havalimanından kalkacak uçak olsun :) Hayat böyle bişey olsa gerek ne diyelim :)

Vay anasını bea biz burda ÖSS sonuçlarını bekleyelim sizin düşündüğünüz şeyler Havalimanından kalkacak uçak olsun :) Hayat böyle bişey olsa gerek ne diyelim :)

ÖSS falan boş iş hocam.Biz kazandık da ne oldu, yine okuyoruz yine okuyoruz. :o

Mühim olan transfer, kötü bir Galatasaray'la 2009-2010 Eğitim ve Öğretim yılı çekilmez olur valla.:D

ÖSS falan boş iş hocam.Biz kazandık da ne oldu, yine okuyoruz yine okuyoruz. :o

Mühim olan transfer, kötü bir Galatasaray'la 2009-2010 Eğitim ve Öğretim yılı çekilmez olur valla.:D

Boş iş olan ÖSS mi :) Birşey demiyorum.. ÖSS'yi kazanmam demek GALATASARAY'ımızı mabed'te izlemem demek.. Dolaylı yoldan bu işi de etkiliyor fakat kesinlikle hayatı garantiye alıp bu işlere bakmak daha mantıklı bence..

Boş iş olan ÖSS mi :) Birşey demiyorum.. ÖSS'yi kazanmam demek GALATASARAY'ımızı mabed'te izlemem demek.. Dolaylı yoldan bu işi de etkiliyor fakat kesinlikle hayatı garantiye alıp bu işlere bakmak daha mantıklı bence..

Galatasaray'ı mabedde izlemek olunca iş değişir tabi :) Bizim öyle bir şansımız yok.

Şaka tabi, umarım istediğin yeri kazanırsın, bu takımı Ali Samiyen'de izleyecekleri düşününce kıskanmıyor değilim :(

Galatasaray'ı mabedde izlemek olunca iş değişir tabi :) Bizim öyle bir şansımız yok.

Şaka tabi, umarım istediğin yeri kazanırsın, bu takımı Ali Samiyen'de izleyecekleri düşününce kıskanmıyor değilim :(

İnşallah diyorum ve son 4 buçuk saat diyorum :) Transfer falan hiçbir şekilde ilgilendirmiyor şu anda.. Bunu bilen bilir zaten :) Neyse siz yatın ben buradayım 4 buçuk saat daha :) Konu dağılmasın ;)

Ne içiyorsunuz siz ?:):).

Bende istiyorum :D:D:D:D:D.

Aradı şimdi ''Colo'' dedi pilot'un gözüne lazer tutmuşlar o yüzden pilot geç indirecekmiş uçağı ;):D:D:D:D:D.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt