# Fabricio Coloccini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Fabricio Coloccini

Meira'yı küçümseyen yok, ama Coloccini Meira'dan daha üst düzey bir oyuncudur, tartışmam bile bu konuda...

Daha yararlı olacağına inanıyorum ben de Coloccininin ama daha üst düzey bir oyuncu olduğundan ciddi şüphelerim var. Bizde bir türlü tutmadı ama Meira gibi bir adamın 25 yaşındaki hali gözü kapalı 15 eder Avrupada.

Burdisso interden ayrılıyormuş yarınki fotomaçın yalan haberi hazır:D burdisso Galatasarayda! :D

Keşke buraya yazmasaydın renktaş. Şimdi burda okurlar, ''GS forumlarında Burdisso'nun adı geçiyor'' diyerek dediğin haberi yaparlar :)

Neyse ama Meıra Suttutgarttaki performansını sergiliyebilseydi geçen sene hedeflerimize rahat ulaşabilirdik bundan eminim

Stuttgart kimyasını tutturabilseydi burada tabi ki iyi olurdu. Kaliteli bir oyuncu Meira.

Ama sağlam bir Coloccini'yi her türlü tercih ederim Meira'ya. Sadece bire bir karşılaştırma olarak değil, Servet ile uyum olarak da bakmak lazım olaya. İki uzun, ağır stoper sorun yaratır hep. Coloccini Servet ile iyi bir uyum tutturabilir, çok sağlam bir ikili tandemimiz olurdu...

ya kaç aydır getiremediniz bu adamı halamı transfer yapmadı bu adam ?

noluyo lan :)

bişey var zannettik :p

renkdaşlar bizim iş arkadaşımız galatasaray coloccini'yi transfer etmiş.faruk süren aldı diyor..dalga geçtiğini biliyordum zaten neden inanayım ki.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt