Fabrizio Romano: "Galatasaray, 10 milyon euro'ya Icardi'yi transfer etti"

TRANSFER | Galatasaray, PSG’nin 2020 yılında Inter kulübünden 50 M€ karşılığında kadrosuna kattığı Mauro Icardi’yi (30) 10 M€ karşılığında kadrosuna kattı.

Golcü oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzalandı. (via @DiMarzio / Le Parisien)

Sanirim, yanlis okumadiysam yabanci kaynaklarda;

10m Euro Bonservis, 9m Euro bonuslarla Maas.

Sanirim, yanlis okumadiysam yabanci kaynaklarda;

10m Euro Bonservis, 9m Euro bonuslarla Maas.
İcardi gibi bir isim için çok makul yahu hala şaşkınım bu yaşananlar rüya gibi. Arabistan yarımadasına çok rahat uçuk rakamlara gidebilirdi. Galatasaray x İcardi çok yakıştı.

İcardi gibi bir isim için çok makul yahu hala şaşkınım bu yaşananlar rüya gibi. Arabistan yarımadasına çok rahat uçuk rakamlara gidebilirdi. Galatasaray x İcardi çok yakıştı.

Gulusunu sevdigimin adami gelsinde costursun buralari. Cok yakisti bize Aslan parcasi. Diyorum ya, oglum buradaki arkadaslarini Icardi hayrani yapti gecen okuldan alirken sordu cocugun biri :)

Gulusunu sevdigimin adami gelsinde costursun buralari. Cok yakisti bize Aslan parcasi. Diyorum ya, oglum buradaki arkadaslarini Icardi hayrani yapti gecen okuldan alirken sordu cocugun biri :)
Oğlunuza maşallah diyeyim üstad; belli ki pırlanta gibi. Hoş ve sağlıklı bir ömür dilerim :hat::love:

Oğlunuza maşallah diyeyim üstad; belli ki pırlanta gibi. Hoş ve sağlıklı bir ömür dilerim :hat::love:

Cok tesekkur ederim Ata kardesim. Futbolcu olmak istiyor gerci daha 7 yasinda, Ajax altyapisinda ama bu sene daha cok derslere onem verdik. Bakalim yeni sezonda basliyor Eylul'de, konu futbol olunca simdi :)

Cok tesekkur ederim Ata kardesim. Futbolcu olmak istiyor gerci daha 7 yasinda, Ajax altyapisinda ama bu sene daha cok derslere onem verdik. Bakalim yeni sezonda basliyor Eylul'de, konu futbol olunca simdi :)
Şimdiden oğulunuz için başarılar dilerim üstadım :hat:

Zahayı aldığımız için 1 korkuttuydu valla yolda bakmadım da harika haber.

İçten içe "Ulan acaba ayrılır mıyız" diye kendimize sorsak bile kalbimizden her zaman ayrılmayacaksınız diye bir ses geliyordu. Kalbimizin sesini dinledik, sabrettik ve bugün resmen kavuşuyoruz. Galatasaray ve Lig tarihinin gelmiş en iyi golcüsü Mauro Emanuel İcardi Rivero
InCollage_20230713_134002970.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt