Fabrizio Romano: "Galatasaray, 10 milyon euro'ya Icardi'yi transfer etti"

Ali Naci ile Yakup Çınar’a girsin. Kendini GS’li muhabir diye satıp her yayında imkansız dediler bütün ay boyunca.

Ali Naciye kızmayın adam yönetimi hep koruyan mesajlar attı temkinli olması gayet normal hayal satmadı diğerleri gibi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ali Naciye kızmayın adam yönetimi hep koruyan mesajlar attı temkinli olması gayet normal hayal satmadı diğerleri gibi

İkisi de g*tünden oran uydurup yüzde verdiler, Ali Naci yüzde 20 dedi, masada İspanyol kulüpleri var dedi. Roma ve Atl Madrid isimlerini zikretti Ben hiçbirinin ciddi ilgisini duymadım. Ayrıca adam ilk transferimiz olacak neredeyse.

Yalnız fabrizo haberleri patlattiktan sonra sözde muhabirlerimiz bayağı morardı. Ayrıca sosyal medya kullanıcıları tarafından tiye alındıkları halde, hiç birşey olmamis gibi haberi ilk kendileri vermiş gibi davranmaları da takdir edilmesi gerekiyor.

cagne gibi bir sigira bile hemen hemen ayni paralar ödendi
o dönem millet havalara ucuyordu forvet aldik diye
asil forvet bu adam iste
bos yapmayin o yüzden pls
Hep kötüyle kıyaslarsak batarız.
4-5 ini biz ödüyoruz geri kalanlari sponsor+ bonus. Neye göre facia?

Adami Roma Atletico vs. De istedi simdi bizde kaldi
Bir oyuncuya 10 milyon para vermek yanlış o sponsor başka bir yerede aktarabilecek bir sponsor ise.
İcardinin aldığı parada bence bir sorun yok

İcardiye 20m Euro civarında maaş teklif edildiği konuşuluyordu Arabistan takımlarından, ben çok inanmasam da zaten Psg’den 12 ye yakın alan bir adamdan bahsediyoruz tr’ye gelmesi için 7.5 dan az bir kontrat imkansız

Drogbanın kaç yaşında ne kadar para aldığını bir anımsayın ki 5m Euro sponsorlukla karşılanacak.

Ayrıca yönetim taraftarın talebine rağmen bir kampanya başlatmadı isteseler 2-3 m Euro’sunu taraftar öderdi rahatlıkla

Genel cevap herkesin görüşüne tabiki saygı duyuyorum ve İcardi geldiği için çok mutluyum herkes gibi fakat yönetim sizler gibi her para değer diye düşünse 10 Milyon € 'yu ben nasıl eleştiriyorsam yönetimede çok gelmiş olacak ki 7.5+2.5 (zor bonus) şeklinde anlaşmış.

İyiki Yönetim Diagne gelişi -Gomis ayrılığı ne masraflar açtı Wanda ne isterse verelim dememiş, Erden Timur ve bu işin içindekiler baştan beri doğru bir süreç yönetiyor.

Hep kötüyle kıyaslarsak batarız.

Bir oyuncuya 10 milyon para vermek yanlış o sponsor başka bir yerede aktarabilecek bir sponsor ise.

Genel cevap herkesin görüşüne tabiki saygı duyuyorum ve İcardi geldiği için çok mutluyum herkes gibi fakat yönetim sizler gibi her para değer diye düşünse 10 Milyon € 'yu ben nasıl eleştiriyorsam yönetimede çok gelmiş olacak ki 7.5+2.5 (zor bonus) şeklinde anlaşmış.

İyiki Yönetim Diagne gelişi -Gomis ayrılığı ne masraflar açtı Wanda ne isterse verelim dememiş, Erden Timur ve bu işin içindekiler baştan beri doğru bir süreç yönetiyor.
Nef daha dogrusu Erden Timur yeni stad sponsoru gelirse, kalan Parayi hediye edecegim demisti GS‘a. Sanirim o parayla yapilacak. Ki Bonus garanti degil

Erden Timur bitti demiyor. Bu adamın ki tahmin mi sadece?

Nasıl söylenmedi o kadar duyum paylaşıldı fabrizio bile tamam dedi mağarada mısın renkdaş ?

1688995526702.webp

Aşkın olayım şarkısının girişini söylemiştim oysa.

Mauro Icardi'nin maliyeti belli oldu: (Milliyet)

Bonservis: €10.000.000 (2 taksit)
Yıllık ücret: €7.500.000
Maaş bonusu: €2.500.000 (Zor maddeler)
Sözleşme süresi: 3+1 yıllık

iddiasını sılelım

Geri
Üst Alt