Tier 1 Fabrizio Romano: "Galatasaray, Hakan Çalhanoğlu'nun menajeri ile görüşecek"

Bonservis nedir ona göre anlamlı ya da anlamsız olur transfer

Şampiyonlar liginde final oynayan takımın 11 oyuncusu. 2027 yılına kadar sözleşmesi var takımında.

Bonservis için mutlaka kanırtır Inter. Hakan da bedavaya oynayacak değil Sane'nin maaşı ortada.

Kiralık gelebilir mi? Soru işareti.

Hem bonservis hem de maaş yönüyle bu maliyetin altına gireceğimizi düşünmüyorum.

Bu arkadasimizi ne zaman izlediysem bombos oyuncu izlenimi verdi. Herseyden biraz var, hic birseyden tam yok. Nasil buralara geldi, ne oldu cozemedigim oyunculardan bir tanesi. Alinirsa Insallah ben iyi izlememisim derim, ama su anda alinmasini pek istemedigim bir topcu.

Max 15 Milyon Euro bonservis
Max 8 Milyon Euro maaş
2+1 yıllık sözleşme

Gündoğar ve Şalanoğlu'na bulaşmak ne kadar doğru, bilemedim.

Hakan asla burda kötülendigi kadar kötü bir topcu degil. Adam mevkisinin en iyileri arasinda gösteriliyor, SL finalistinin de banko oyuncusu. Cöp diyenler bos yapiyor.

Yine de Hakan‘i almak icin bayagi bonservis ve maas ödemek gerekecek. Bu yastaki bir oyuncu icin bu maliyetlere girilmemeli.

Hakanin menajeri baska kimin menajeri?

Oldu bitti moduna girmissiniz, adamin menajeriyla daha oturacagiz yazmis herif.

İnter için hala çok değerli bir adam ve yerine yenisini koymaları kolay olmaz, adamların ceza almasından falan bahsediliyor.

Biz de 30'u geçtim 20 bile veremeyiz. Hadi 15-20 arası verdin diyelim bu durumda Hakan'a yıllık fazla ücret veremezsin. Çok makul gelmiyor yani maddi anlamda.

Ama ben hep söylüyorum, piyasadaki en iyi Türk oyunculara sahip olan takım nükleer silaha sahip ülke gibidir. Ligdeki şampiyonluğu da garantilersin Avrupa'da başarılı olma ihtimalini de artırırsın.

Geri
Üst Alt